Ομαδικά εργαστήρια συμβουλευτικής Ανέργων στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)

Share Button

Με επιτυχία υλοποιήθηκαν χθες τα ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής Ανέργων στην Ηγουμενίτσα από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ηγουμενίτσας και το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝ.ΕΓ.Σ.Ε.Ε.

Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν τα δύο εργαστήρια με τίτλο «Τεχνικές Πλοήγησης στην Αγορά Εργασίας: Βιογραφικό Σημείωμα – συνοδευτική επιστολή» και «Τεχνικές Πλοήγησης στην Αγορά Εργασίας: Συνέντευξη επιλογής» με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Τα εργαστήρια παρέχονται δωρεάν και υλοποιούνται μέσω της Κινητής Μονάδας Απασχόλησης με στόχο την ένταξη ή επανένταξη ανέργων στην αγορά εργασίας.

Ευχαριστούμε πολύ το ΙΝ.ΕΓ.Σ.Ε.Ε. για την συνεργασία, τους συμμετέχοντες και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτριο Πάκο.

Η παρούσα πρωτοβουλία οργανώνεται στα πλαίσια του Υποέργου 1 «Λειτουργία των εξ’ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσιών νομικής και επαγγελματικής πληροφόρησης και συμβουλευτικής στις Μονάδες παροχής υπηρεσιών καθώς και των υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής των ανέργων στα εξειδικευμένα κέντρα προώθησης στην απασχόληση στον άξονα των λιγότερο αναπτυγμένων περιφερειών (ΛΑΠ-Ήπειρος)» της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *