Κατασχέθηκαν πάνω από 105 κιλά κάνναβης και ένα πιστόλι «tokarev» στο Κερασοχώρι Φιλιατών-Συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπό

Share Button

Συνελήφθη, χθες (09-12-2018) αργά το βράδυ στο Κερασοχώρι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Β’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 34χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 34χρονος δράστης και μετά από έρευνα, βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος -100- δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, βάρους περίπου (105) κιλών και ένα πιστόλι «tokarev».

Επίσης, ο 34χρονος δράστης κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς διαβατήριο Αλβανικών Αρχών, το οποίο έφερε πλαστή σφραγίδα εισόδου, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

* -100- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -105- κιλών και -460- γραμμαρίων, τα οποία βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών και στα πίσω καθίσματα του οχήματος,

* ένα πιστόλι «tokarev» με γεμιστήρα και (5) φυσίγγια διαμετρήματος 7,62 mm, που βρέθηκαν στη θέση του συνοδηγού,

* το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρίας ενοικιάσεων, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών,

* το χρηματικό ποσό των -250- ευρώ,

* ένα διαβατήριο και

* δύο κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ ο συλληφθείς με την κακουργηματική σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *