Συνελήφθη 70χρονος ημεδαπός στη Λωρίδα Σαγιάδας για μεταφορά τριών μη νόμιμων μεταναστών

Share Button

Συνελήφθη, την Τρίτη (11-12-2018) το πρωί στη Λωρίδα Σαγιάδας Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 70χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά τριών μη νόμιμων μεταναστών.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 70χρονος, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, έναντι χρηματικής αμοιβής, προς το εσωτερικό της χώρας, με τελικό προορισμό την Αθήνα, τρεις αλλοδαπούς, ηλικίας 42, 40 και 27 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.

Επιπρόσθετα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο προέκυψε ότι ο 70χρονος οδηγός του αυτοκινήτου στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης ενώ σε βάρος των δύο αλλοδαπών εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.

Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 70χρονου δράστη, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *