Γιάννης Γόγολος: “Η υποστήριξη από το ΚΙΝΑΛ ενισχύει την προσπάθεια διεκδίκησης του Δήμου Ηγουμενίτσας”-Η δικηγόρος Αρχοντούλα Γιαννακού στο ψηφοδέλτιο

Share Button

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, με τον επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Γόγολο και τους υποψηφίους που συνθέτουν τον συνδυασμό, εκφράζουν σήμερα την ικανοποίηση τους για την υποστήριξη από το Κίνημα Αλλαγής της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει πριν έξι μήνες. Η εξέλιξη αυτή, θα δυναμώσει περαιτέρω την προσπάθεια διεκδίκησης του Δήμου Ηγουμενίτσας στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, δημιουργώντας μια νικηφόρα προοπτική στην πορεία προς τις εκλογές.
Με σταθερή βάση την υπάρχουσα αποδοχή από τους πολίτες, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για τη συγκρότηση ενός ακόμη πιο ισχυρού ψηφοδελτίου, με τη συμμετοχή αναγνωρισμένων και αποδεκτών από την κοινωνία στελεχών, με εμπειρία, γνώσεις και ήθος, αρχής γενομένης από αυτή του Παναγιώτη Β. Νταή με πλούσιο βιογραφικό και σήμερα κατέχει την θέση Διευθυντή του Υπουργείου Εσωτερικών και σε αυτό το σημείο θέλω να τον ευχαριστήσω για την απόφαση να προτάξει το συμφέρον του τόπου και όχι το προσωπικό, επίσης να καλωσορίσω και την Αρχοντούλα Η. Γιαννακού Δικηγόρο με ενεργή συμμετοχή σε συλλόγους και φορείς, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τις υπάρχουσες υποψηφιότητες, βάζοντας ένα ακόμη θετικό πρόσημο στη δυναμική που έχει αποκτήσει ήδη η ΑΝΕΞΑΡΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία.
Με αυτή την προοπτική ολοκληρώνουμε σύντομα το ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού μας. Ένα ψηφοδέλτιο πολυσυλλεκτικό, όχι με βάση την πολιτική συγκρότηση των υποψηφίων, αλλά με βάση την ενεργοποίηση τους στην επίλυση των τοπικών προβλημάτων και τη διάθεση προσφοράς στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Σας καλούμε όλους να αντιπαρατεθούμε στα προβλήματα που έχει συσσωρεύσει η παρούσα Δημοτική Αρχή. Να βάλουμε τέλος στην αδιαφορία, την αλαζονεία και την αναποτελεσματικότητα της σημερινής Διοίκησης του Δήμου. Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας, ώστε όλοι μαζί με συμμετοχικές διαδικασίες να διαμορφώσουμε ένα οραματικό και παράλληλα ρεαλιστικό πρόγραμμα, που θα εγγυάται την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.
Πατάμε γερά, παραμένουμε ανοιχτοί σε πολιτικούς φορείς και προσωπικότητες χωρίς χρίσματα και χρωματισμούς να συνταχτούν με την προσπάθεια μας.
Καλό μας αγώνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *