Βραβεύτηκε από τον ΣΕΓΑΣ η αθλήτρια του Πρωτέα Ηγουμενίτσας Ναταλία Μπέση

Share Button

Αρωμα Θεσπρωτίας είχε η τιμητική εκδήλωση που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου με την ΠΕΔ Ηπείρου, για την βράβευση των πανελληνιονικών αθλητών και αθλητριών, καθώς και των προπονητών τους, κατά το έτος 2018 το Σάββατο στα Γιάννενα.

Η αθλήτρια του Πρωτέα Ναταλία Μπέση του Πρωτέα Ηγουμενίτσας βραβεύτηκε για την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε πιστοποιώντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον σύλλογο.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Ο χαιρετισμός του προέδρου της ΠΕΔ Ηπείρου Γιάννη Λώλου

Ο Αθλητισμός διαπαιδαγωγεί, καλλιεργεί και μορφώνει. Ασκεί το σώμα παράλληλα προς το πνεύμα και όλες τις ψυχικές ιδιότητες των αθλουμένων. Οι αξίες, που συνοδεύουν τον αθλητισμό και το αθλητικό πνεύμα, αποκτούν μεγαλύτερο νόημα, επειδή απευθύνονται κυρίως στη νεολαία, που είναι η ελπίδα αυτού του τόπου.
Βραβεύοντας τους διακεκριμένους αθλητές, δεν ξεχνούμε ότι στον αθλητισμό το πιο σημαντικό είναι η συμμετοχή, η ευγενής άμιλλα και ιδέα του ευ αγωνίζεσθαι.
Ως ΠΕΔ Ηπείρου, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, όπως και κάθε αθλητική δράση που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των πολιτών μας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *