Ο Γιάννης Καραγιάννης υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου-Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του (+ΒΙΝΤΕΟ)

Share Button

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες, φίλες, φίλοι.

Βρισκόμαστε σαν περιοχή άλλα και σαν θεσμός τοπικής αυτοδιοίκησης μπροστά σε θεμελιώδεις αλλαγές που θα κρίνουν το μέλλον μας.

Από την μία υπάρχουν οι αναπροσαρμογές στην κοινωνικοοικονομική ζωή του δήμου μας όπως και σε όλη την χώρα και από την άλλη, οι δημοτικές εκλογές του Μαΐου που σηματοδοτούν το κλείσιμο της «Καλλικρατικής» μεταρρύθμισης και το άνοιγμα μιας νέας σελίδας, αυτής του «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ».

Σε αυτές τις νέες σελίδες της ζωής μας δηλώνω παρόν.

Σήμερα  λοιπόν  δηλώνω  επίσημα, ότι στις επερχόμενες εκλογές  για  την  τοπική  αυτοδιοίκηση  που  θα  διεξαχθούν στις 26 Μαΐου θα είμαι επικεφαλής ψηφοδελτίου, που θα διεκδικήσει το Δήμο Σουλίου.

Επικεφαλής μια πολυσυλλεκτικής παράταξης, χωρίς χρωματισμούς και παλαιοκομματικές αντιλήψεις.

Τα βασικά πιστεύω μου για πολιτικό πολιτισμό, χωρίς κραυγές και αντεγκλήσεις, για διαφάνεια, διαβούλευση και συνεργασία ιδεών και πράξεων, αποτελούν σήμερα όχι απλά άποψη και θέση για το Δήμο Σουλίου, αλλά επιτακτική ανάγκη για την ποιότητα ζωής που όλοι μας θέλουμε.

Εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε σίγουροι ότι, η δύναμη που θα δώσουν οι συνδημότες μας στην πολυσυλλεκτική συμμαχία δυνάμεων που εκφράζουμε και που θα παρουσιάσουμε μέσα από το ψηφοδέλτιο και το πρόγραμμα μας, χωρίς κομματικές αγκυλώσεις και κληρονομημένες προκαταλήψεις, θα είναι τέτοια, που από την επόμενη ημέρα των εκλογών θα μας δώσει την απαιτούμενη ώθηση για την υλοποίηση ενός αναπτυξιακού πλάνου για τον τόπο μας, πλάνο που θα είναι ικανό να μας δώσει τις σταθερές βάσεις για μια νέα πορεία στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δήμου Σουλίου

Στόχος μας, η αειφόρος ανάπτυξη  σε όλα τα επίπεδα της οκονομικοκοινωνικής ζωής του δήμου Σουλίου, με την αξιοποίηση όλων των πλεονεκτημάτων που έχει η περιοχή μας.

Στόχος μας να διαφυλάξουμε και να αναδείξουμε τον πολιτιστικό, ιστορικό και περιβαλλοντικό πλούτο που διαθέτουμε και αυτό να χρησιμοποιηθεί ως μοχλός ανάπτυξης όλων των παραγωγικών τομέων, είτε σε επίπεδο πρωτογενής παραγωγής, είτε σε επίπεδο τουρισμού, είτε σε επίπεδο εμπορίου είτε σε επίπεδο υπηρεσιών.

Στόχος μας και ο τελευταίος δημότης του Δήμου Σουλίου, να έχει λόγο στην διακυβέρνηση του τόπου μας και αυτό θα το πετύχουμε με την συγκρότηση ενός “διαφορετικού” από τα τετριμμένα ψηφοδελτίου, ενός ψηφοδελτίου που στόχο έχει την χρήση των ανθρώπων μετά την εκλογή τους με βάση τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του καθενός, και όχι ως ψηφοθηρικό μέσο με μοναδικό σκοπό την εισροή σταυρών την ημέρα των εκλογών.

Θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα, είμαστε έτοιμοι να τα αλλάξουμε όλα. Έχουμε μπροστά μας 5 μήνες για να σας πείσουμε και αυτό θα κάνουμε…

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες, φίλες, φίλοι.

Από αυτή την στιγμή, ξεκινάμε τον σύντομο αλλά πολύ ουσιαστικό για το δήμο μας  προεκλογικό αγώνα.

Είμαστε η ήρεμη δύναμη και σε αυτόν τον αγώνα σας θέλουμε όλους δίπλα μας.

Σας ευχαριστώ

 

Γιάννης Σ. Καραγιάννης

Διευθυντής Τράπεζας Πειραιώς – Κατάστημα Παραμυθιάς

Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *