Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας στις εκθέσεις «FOODEXPO» στην Αθήνα & «BIT» στο Μιλάνο

Share Button

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ανταποκρινόμενο στις προσκλήσεις της Περιφέρειας Ηπείρου, αποφάσισε να συμμετάσχει στις παρακάτω εκθέσεις:

Α) Στην Εμπορική Έκθεση Τροφίμων FOOD EXPO που διοργανώνεται 16 με 18 Μαρτίου 2019 στην Αθήνα. Η FOOD EXPO είναι μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις τροφίμων στη Ν.Α. Ευρώπη, που καλύπτει τις ανάγκες των επιχειρήσεων που θέλουν να εδραιωθούν στην εγχώρια αγορά και συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου.

Καλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των Τροφίμων και επιθυμούν να συμμετέχουν και οι ίδιοι στην δράση ή να διανεμηθεί προωθητικό υλικό σε αυτή, από τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου, να προσκομίσουν στα γραφεία της Υπηρεσίας (Αγ. Αποστόλων 55, Ηγουμενίτσα) έως και την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019, σχετικό διαφημιστικό υλικό των επιχειρήσεων τους, ή να δηλώσουν εγγράφως την συμμετοχή τους στο email: [email protected].

Β)  Στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Β.Ι.Τ που διοργανώνεται 10 με 12 Φεβρουαρίου 2019 στο Μιλάνο. Η BIT – International Travel Exhibition  2019  είναι μία από τις πιο σημαντικές τουριστικές εκθέσεις στην Ευρώπη που συγκεντρώνει τους μεγαλύτερους tour operators της Ιταλίας, εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων, εξειδικευμένος bloggers  αλλά και μεμονωμένους ταξιδιώτες από όλη τη χώρα που στόχο έχουν να ανακαλύψουν νέους προορισμούς.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτία θα επιδιώξει την υλοποίηση επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Β με Ιταλικές επιχειρήσεις, σε συνεργασία με το Ελληνο – Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης – Παράρτημα Θεσπρωτίας.

Καλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Τουρισμού, έως και την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεση συμμετοχής τους στις επιχειρηματικές συναντήσεις Β2Β στο email: [email protected] ή εάν επιθυμούν την διανομή προωθητικού υλικού στην έκθεση από τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου, να προσκομίσουν στα γραφεία της Υπηρεσίας (Αγ. Αποστόλων 55, Ηγουμενίτσα), σχετικό διαφημιστικό υλικό των επιχειρήσεων τους.

Οι ανωτέρω δράσεις προβολής παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ στα πλαίσια των ανταποδοτικών υπηρεσιών του φορέα μας προς τα Τακτικά του Μέλη. Το κόστος μετακίνησης / διατροφής / διαμονής βαρύνει τους συμμετέχοντες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *