Όμιλος Αντισφαίρισης Ν.Θεσπρωτίας Τιτάνη: Έτοιμοι για νέες προκλήσεις οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου το 2019

Share Button

Με τον ερχομό του 2019 , καλωσορίζουμε και τη νέα αγωνιστική χρονιά για τους αθλητές μας .

Η αγωνιστική δράση ξεκινάει σε λίγες μέρες και τα παιδιά μας βρίσκονται ήδη στην προετοιμασία τους για καινούριους στόχους και μεγαλύτερες επιτυχίες. Τη χρονιά που μας πέρασε οι μικροί μας αθλητές Μπέζα Α, Σολάκη Ν, Κατσούλας Κ, Σολάκης Η, πήραν μέρος για 1η φορά σε ενωσιακούς αγώνες ενώ οι αθλητές Τζίμα Δ, Αλεξίου Α, Ευθυμίου Ο, Πλακούτσης Ε, Κοτσάφτης Ρ, Γκίκας Κ, Τσιάπος Γ, Ντάλλας Α, Τζίμας Ο, Χανά Μ, έλαβαν μέρος για 1η φορά σε επίσημα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ομοσπονδία Αντισφαίρισης.
Αντίστοιχα οι αθλητές του αγωνιστικού τμήματος Σατρατζέμη Ε, Τζουρμανά Χ, Σακαρέλη Ε, Λιόντου Μ, Καπρινιώτης Δ, Κατσιμάνης Σ, συνέχισαν τις προσπάθειές τους σε επίσημα βαθμολογούμενα τουρνουά σε όλη την Ελλάδα όπου και κέρδισαν για τους ίδιους και για τον Όμιλό μας τις εξής θέσεις : Σατρατζέμη Ελένη 3η θέση Κ12 Καπρινιώτης Δημήτρης 2 φορές 3η θέση Α12 Κατσιμάνης Σέργιος 3 φορές 3η θέση Α14 Σακαρέλη Ελπινίκη 2 φορές 3η θέση Κ12 Η Σακαρέλη πήρε και μια 3η θέση σε Τριεθνές τουρνουά στις Σέρρες και έκλεισε το 2018 με τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα επιτυχία της 2η θέση και Κύπελλο στην κατηγορία Κ12 .
Στο ομαδικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Γυναικών Β’Κατηγορίας ο Όμιλος εκπροσωπήθηκε για 3η συνεχή χρονιά από την αθλήτριά μας Κατσιμάνη Πολυξένη και για 1η φορά από την αθλήτρια Λιόντου Μαριλένα , που ήταν και η μικρότερη ηλικιακά αθλήτρια που πήρε μέρος στο τουρνουά (14 ετών) . Ένας τραυματισμός στέρησε στην ομάδα την ευκαιρία να προσπαθήσει να κατακτήσει μία από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν σε άνοδο στην Α’ κατηγορία , έτσι και για το 2019 η ομάδα θα αγωνιστεί στη Β’ Εθνική.
Τέλος ο αθλητής του Ομίλου Σταύρου Μάνος και στα δύο διεθνή τουρνουά που πήρε μέρος κατάφερε να περάσει τις αναμετρήσεις στα προκριματικά και να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις.
Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου (με τη βοήθεια του καιρού?!) οι αθλητές που προαναφέραμε καθώς και όλα τα παιδιά της ακαδημίας μας θα κάνουν «πρόβα τζενεράλε» με το 1ο εσωτερικό βαθμολογούμενο τουρνουά που θα γίνει στον Όμιλο μιας και από το επόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις τους.
Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές μας για τις προσπάθειές τους, τους γονείς για την εμπιστοσύνη στον Όμιλό μας και φυσικά τους προπονητές μας Γερασιμίδου Μαίρη, Τσίτο Γρηγόρη και Σακκά Κωνσταντίνο για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν με τα παιδιά. Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά , με υγεία , καλά παιχνίδια και πολλές επιτυχίες !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *