Συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη με το ΔΣ του Αεραθλητικού Συλλόγου Παραμυθιάς

Share Button

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, στο πλαίσιο των επαφών του με φορείς, συλλόγους και υπηρεσίες του Δήμου, με σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων και των τρόπων συνεργασίας για την επίλυση τους από την επόμενη ημέρα των εκλογών, συναντήθηκε την Τρίτη 15 Ιανουαρίου με το ΔΣ του Αεραθλητικού Συλλόγου Παραμυθιάς και πιο συγκεκριμένα με τον πρόεδρο Πάλλα Κωνσταντίνο και τους Κοράκη Αθανάσιο, Μπότσιο Γεώργιο, Μπρέστα Νικόλαο και Δήμου Χρήστου.
Τα μέλη του ΔΣ του Αεραθλητικού Συλλόγου Παραμυθιάς, αφού παρουσίασαν το ιστορικό και τις δράσεις τους, ζήτησαν από τον υποψήφιο Δήμαρχο Σουλίου μια σειρά από παρεμβάσεις που πρέπει να υλοποιηθούν από την νέα Δημοτική Αρχή, με σκοπό την ομαλή λειτουργία του συλλόγου και των διοργανώσεων που πραγματοποιούν, όπως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα5 (Περιφερειακός Αγώνας Αποστάσεων -Λίγκα- FAIcat.2 PARAMYTHIAX/COPEN 2019), που για φέτος θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 15-17 Ιουνίου.
Πιο συγκεκριμένα και μεταξύ άλλων, τα μέλη του ΔΣ του Αεραθλητικού Συλλόγου Παραμυθιάς, ζήτησαν την βελτίωση της προσβασιμότητας προς την πίστα απογείωσης του όρουςΓκορίλα από το Άνω Καρυώτι, τον καθαρισμό των υφιστάμενων μονοπατιών προς το Σπήλαιο του Αγίου Αρσενίου και της κορυφογραμμής του όρους στην θέση Σταυρός, καθώς και την οριοθέτηση δημοτικής έκτασης στην περιοχή του Αεροδρομίου Παραμυθιάς που θα χρησιμοποιηθεί ως σημείο προσγείωσης.
Με αφορμή την συνάντηση αυτή, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, δήλωσε σχετικά: “Ο Αεραθλητικός Σύλλογος Παραμυθιάς, έχει αποδείξει εμπράκτως πως προσφέρει τις υπηρεσίες του, τόσο στον αθλητισμό όσο και στην εξωστρέφεια της ίδιας της Παραμυθιάς. Χρέος μας είναι να τους προσφέρουμε όλα τα αναγκαία εχέγγυα ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους καθώς τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, η εθελοντική προσφορά που προάγει τον αθλητισμό άλλα και τον τουρισμό του Δήμου μας, είναι αναγκαία και αξιέπαινη. Για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην Παραμυθιά, τους ευχαριστούμε θερμά και τους υπόσχομαι πως από την πρώτη κιόλας μέρα της νέας μας Δημοτικής Αρχής, θα συσταθεί ομάδα υλοποίησης και παρακολούθησης όλων των αιτημάτων που μας παρέδωσαν. Η συνεργασία μας θα είναι μόνιμη και διαρκής.”
Οι συναντήσεις του Υποψήφιου Δήμαρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη με φορείς και υπηρεσίες του Δήμου Σουλίου, θα συνεχιστούν όλο το επόμενο χρονικό διάστημα.

Από το Γραφείο Τύπου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *