Ο γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ. Μανώλης Χριστοδουλάκης στις 23 Ιανουαρίου στην Ηγουμενίτσα

Share Button

Παρουσία του γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛ. Μανώλη Χριστοδουλάκη, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΙΝ.ΑΛ. Θεσπρωτίας την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου και ώρα 7.00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο “Angelika Palace” στην Ηγουμενίτσα.

Ο κ. Χριστοδουλάκης εντάχθηκε στην ΠΑΣΠ με την είσοδό του στο Πολυτεχνείο και είναι μέλος του τομέα Παιδείας του ΠΑΣΟΚ. Είναι αριστούχος απόφοιτος του της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ, έχει μεταπτυχιακό τίτλο από το London School of Economics στις Πολιτικές Επιστήμες και την Πολιτική Οικονομία και είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Επιπλέον, είναι μέλος του ΔΣ της Datamed, όπου εργάζεται από το 2015, ως Project Office Director, με ενασχόληση σε θέματα διαχείρισης έργων και συμβάσεων της εταιρείας. Ιδρυτής της εταιρείας, πρόεδρος του ΔΣ και διευθύνων σύμβουλος είναι ο πατέρας του.

Το 2015, ο Μανώλης Χριστουδουλάκης θεωρήθηκε μεταρρυθμιστής, πρωτοστατώντας στη νεολαία για την ίδρυση του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, τάχθηκε ανοιχτά υπέρ του «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα του 2015 και, όπως μαρτυρούν, όσοι τον γνωρίζουν, θεωρεί ότι η χώρα για να αναπτυχθεί θα πρέπει στηριχθεί σε υγιές παραγωγικό Δημόσιο και σε ευέλικτο επιχειρηματικό ιδιωτικό τομέα, με εξασφάλιση της κοινωνικής συνοχής.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *