Θεσπρωτός-Τηλυκράτης: Κόντρα στον κακό του δαίμονα το πλατανόφυλλο

Share Button

Την νίκη με την οποία θα ξορκίσει τον κακό του δαίμονα και θα τον διατηρήσει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας θα κυνηγήσει την Κυριακή ο Θεσπρωτός κόντρα στον Τηλυκράτη στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Το πλατανόφυλλο μετράει δύο ήττες στις ισάριθμες εντός έδρας αναμετρήσεις με τους Λευκαδίτες τις δύο τελευταίες σεζόν και συνολικά 5 ήττες στους 8 τελευταίους αγώνες που έγιναν στην Ηγουμενίτσα και θέλει να δώσει τέλος στο αρνητικό αυτό σερί.

Η ομάδα του Δημήτρη Μουρούτη θα αγωνιστεί ενισχυμένη καθώς βρίσκονται στην αποστολή τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Ο πρόσφατα αφιχθείς Δημήτρης Νόνης αναμένεται μάλιστα να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο βασικό σχήμα αντικαθιστώντας στο κέντρο της άμυνας τον τιμωρημένο Μπέρτσο, ενώ στην διάθεση του Δημήτρη Μουρούτη βρίσκονται και οι Πόζογλου και Τοπάλι.

Η διοίκηση του συλλόγου απηύθυνε έκκληση στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο και να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Μουρούτη προς τη νίκη.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *