Η αλήθεια για το θέμα του ηλεκτροφωτισμού του Δημοτικού Σταδίου Ηγουμενίτσας

Share Button

Αγαπητοί φίλοι, βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση άλλα δυστυχώς θα πρέπει κάποια πράγματα σε αυτήν την ζωή να μπαίνουν στην θέση τους.
Σχετικά με το θέμα του ηλεκτροφωτισμού του Δημοτικού σταδίου Ηγουμενίτσας ήμουν ο μοναδικός που ξεκίνησα την διαδικασία μετά από αίτησή μου στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηγουμενίτσας ( αφού είχα πρώτα τηλεφωνική επικοινωνία με τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ του Ν. Θεσπρωτίας κ. Μάριο Κάτση και με ενημέρωσε για την διαδικασία και τον τρόπο που έπρεπε να κινηθώ) για την τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού στο Δημοτικό στάδιο Ηγουμενίτσας.

Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος και καμία ενέργεια από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ηγουμενίτσας για την σύνταξη μελέτης ηλεκτροφωτισμού. Επικοινωνώ εκ νέου με τον βουλευτή του νομού μας για να μου υποδείξει καινούργιο δρόμο …
Τέλος, μετά από προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Λώλου Ιωάννη και κάποιων φίλων εργαζομένων στον Δήμο Ηγουμενίτσας καταφέραμε μαζί και με κάποιους συνεργάτες μου να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να φτάσουμε στην ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, φυσικά με την προσωπική παρέμβαση του ανωτέρω βουλευτή.

Με τιμή
ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΗΛΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *