Τέλος από το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ. η Σταυρούλα Μπραϊμη-Οδεύει προς την Περιφέρεια Ηπείρου στο πλευρό του Αλεξ.Καχριμάνη

Share Button

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής είχαμε αναφορικά με την Δήμαρχο Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη Μπότση η οποία όπως όλα δείχνουν θα εισέλθει στη μάχη της Περιφέρειας Ηπείρου συμμετέχοντας στην παράταξη του νυν Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη.

Η κα. Μπραϊμη μετά την οριστική απόφαση να μην διεκδικήσει μια τρίτη θητεία στο Δήμο Σουλίου είχε δύο επιλογές. Να παραμείνει στην αυτοδιοίκηση από άλλο πόστο (βλέπε Περιφέρεια Ηπείρου) ή να μεταπηδήσει στην κεντρική πολιτική σκηνή και να διεκδικήσει την είσοδο στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Η Δήμαρχος Σουλίου είχε δώσει το παρών και στην εκδήλωση της κοπής της πίτας του ΚΙΝ.ΑΛ. Θεσπρωτίας και όλα έδειχναν πως θα συμπεριληφθεί τελικά στο ψηφοδέλτιο μαζί με την Μαρία Σαμίου, τον Σπύρο Μπότο και τον Αλέκο Πάσχο.

Ωστόσο, στα κεντρικά του ΚΙΝ.ΑΛ. στην Αθήνα έδειχναν τις τελευταίες ημέρες ενοχλημένοι με τις παλινωδίες και την αναποφασιστικότητα της κας Μπραϊμη και αποφάσισαν να κόψουν κάθε γέφυρα μαζί της στρεφόμενοι πλέον σε εναλλακτικές λύσεις. Ήδη βρίσκονται σε αναζήτηση μιας γυναίκας υποψηφίου για να συμπληρωθεί το παζλ του ψηφοδελτίου καθώς λόγω ποσόστωσης, η τέταρτη υποψήφια πρέπει να είναι οπωσδήποτε γυναίκα.

Αν και δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για την “συνεργασία” της Σταυρούλας Μπραϊμη με τον Αλέξανδρο Καχριμάνη, τα κουκιά πλέον είναι μετρημένα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *