«Χ»αρακίρι για τον Θεσπρωτό-Οδυνηρή λευκή ισοπαλία κόντρα στον καταδικασμένο Μακεδονικό Σιάτιστας

Share Button

Υποτίμησε τον αντίπαλο, παρουσιάστηκε νωθρός και ασύνδετος, έπαιξε με την φωτιά και… κάηκε.

Ο Θεσπρωτός υποχρεώθηκε σε οδυνηρή εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον καταδικασμένο Μακεδονικό Σιάτιστας και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην κορυφή.

Το α΄ημίχρονο

Ο Θεσπρωτός ξεκίνησε υποτονικά και νωχελικά το παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να στέκονται καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να κλείνουν όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Παναγιωτίδη.

Οι γηπεδούχοι μπλοκαρισμένοι και βραχυκυκλωμένοι προσπαθούσαν με ανορθόδοξο τρόπο να επιτεθούν χωρίς να είναι απειλητικοί παρουσιάζοντας μεγάλο πρόβλημα στην δημιουργία και στην ανάπτυξη.

Η πρώτη αξιοσημείωτη φάση για το πλατανόφυλλο καταγράφηκε στο 17ο λεπτό αλλά το σουτ του Πόζογλου από πλάγια θέση βρήκε την εξωτερική πλευρά των δικτύων, ενώ στο 24ο λεπτό το αδύνατο σουτ του Κωνσταντίνου Β. δεν ανησύχησε τον πορτιέρο του Μακεδονικού.

Στο 34ο λεπτό το γυριστό σουτ του Σταυρίδη μέσα από την περιοχή ήταν απελπιστικά άστοχο.

Στο 44ο λεπτό ο Τσακνάκης με μακρινό σουτ παραλίγο να αιφνιδιάσει τον Κωνσταντάκο αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια στην μοναδική επικίνδυνη φάση των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο.

Στο χειρότερο ίσως ημίχρονο της φετινής χρονιάς, ο Θεσπρωτός σπατάλησε 45 λεπτά παρουσιάζοντας αποκαρδιωτικό θέαμα, απέναντι σε μια ομάδα που έχει ήδη υποβιβαστεί και αγωνιζόταν μόνο για το γόητρο και την ιστορία της.

Το β’ημίχρονο

Στην επανάληψη, δεν άλλαξε δραματικά η εικόνα του αγώνα. Ενας νευρικός και ασύνδετος Θεσπρωτός συνέχισε να έχει μια φλύαρη εδαφική υπεροχή χωρίς να είναι απειλητικός με εξαίρεση ένα πεντάλεπτο που αύξησε την πίεση.

Στο 52ο λεπτό ο Γκόλιας δέχθηκε υπέροχη μπαλιά από τον Πόζογλου αλλά νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Παναγιωτίδη στην μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού, ενώ στο 55ο λεπτό η κεφαλιά του στράικερ του πλατανόφυλλο ύστερα από σέντρα του Μπίκα έφυγε άουτ.

Στη συνέχεια οι Κοζανίτες ισορρόπησαν το παιχνίδι και στο 71ο λεπτό άγγιξαν το γκολ αλλά το πλασέ του Τζερεμέ από πλάγια θέση ήταν πολύ αδύναμο.

Οσο κυλούσε ο χρόνος, μεγάλωνε ο εκνευρισμός των «κιτρινόμαυρων» οι οποίοι παρουσιάστηκαν «κομμένοι» στα δύο και με πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη.

Στο 79ο το γυριστό σουτ του Πόζογλου απομάκρυνε στην γωνία του ο Παναγιωτίδης.

Στο 80ό λεπτό ο Κωνσταντάκος σας από μηχανής θεός πρόλαβε τον Τσακνάκη και έδιωξε την μπάλα.

Στο 89ο ο προωθημένος Νόνης επιχείρησε δυνατό σουτ αλλά ο πολύ καλός Παναγιώτιδης έδιωξε στην γωνία του.

Οι παίκτες του Μακεδονικού ροκάνιζαν το χρόνο πέφτοντας συνέχεια στο χορτάρι και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Θεσπρωτό να πετάει δύο πολύτιμους βαθμούς που ενδέχεται να του κοστίσουν στη συνέχεια.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Καστοριανός Βασίλης Πολυχρονίου με βοηθούς του τον Κερκυραίο Σκορδίλη και τον συντοπίτη του Πρεσπάρη.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κωνσταντάκος, Κωνσταντίνου Ε., Σταυρίδης, Πανταζής, Νόνης, Ευθυμίου (90ό Μητσέλος), Γώγος, Μπίκας, Πόζογλου, Γκόλιας, Κωνσταντίνου Β. (68ο Τοπάλι).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ: Παναγιωτίδης, Μούξτα, Μαλούτας, Ζαγκουντίνος, Τσιαρσιώτης, Κοτζατίσογλου, Τσιούγκρας, Τσακνάκης (91ο Μέτκαρης), Μπάτσης (λ.τρ. 64ο Μυλωνάς), Τζερεμές (87ο Καρακουλάκης), Τσικόπουλος.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *