Στον συνδυασμό του Γιάννη Γόγολου ο οδοντίατρος Σωτήρης Γιάκης

Share Button

Στην πορεία προς τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου του 2019 έχουμε μαζί μας, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Ηγουμενίτσας, έναν καταξιωμένο επιστήμονα, τον Χειρουργό οδοντίατρο Σωτήρη Γιάκη.
Ο Σωτήρης Γιάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967 και ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές στην Ηγουμενίτσα. Είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης του τμήματος Οδοντιατρικής, της Σχολής Επιστημών Υγείας.
Διετέλεσε Βοηθός στο Ιατρείο Παίδων της Οδοντιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.. Υπηρέτησε την Στρατιωτική του θητεία ως στρατεύσιμος Σμηνίας Υγειονομικού, στην Γναθοχειρουργική Κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας και στο Οδοντοστοματολογικό Ιατρείο του Κέντρου Αεροπορικής Ιατρικής.
Το 1997 ολοκλήρωσε το ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης, στην Εμφυτευματολογία και στα Βιοϋλικά , της Ελληνικής Εταιρείας Οστεοενσωματούμενων Οδοντικών και Γναθοπροσωπικών Εμφυτευμάτων – Βιοϋλικών.
Έχει παρακολουθήσει πλήθος Συνεδρίων και Πρακτικών Σεμιναρίων. Το 2018 έχει συμμετάσχει ως Εισηγητής-Εκπαιδευτής στο COMPUTER GUIDED IMPLANT SURGERY IN GREECE ( Υπολογιστικά Καθοδηγούμενη Χειρουργική Εμφυτευματολογία) που οργάνωσε η Μονάδα Ιατρικής Τρισδιάστατης Εκτύπωσης της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.
Έχει διατελέσει Γραμματέας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσπρωτίας και Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσπρωτίας «ΤΙΤΑΝΗ».
Είχε ενταχθεί με την ιδιότητα του Διδάσκοντα-Εκπαιδευτή στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας, για την ειδικότητα Βοηθών Οδοντιατρείου.
Διατηρεί ιδιωτικό Ιατρείο στην Ηγουμενίτσα και στα επιστημονικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνεται, η γενική και αισθητική οδοντιατρική, η χειρουργική στόματος, η χειρουργική και προσθετική εμφυτευματολογία, η ψηφιακή οδοντιατρική, οι σύγχρονες εφαρμογές laser στην γναθοπροσωπική περιοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *