Απάντηση του Κινήματος Αλλαγής Θεσπρωτίας στον ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας και τον Παύλο Παπαρούνα

Share Button

Με έκπληξη διαβάσαμε σήμερα την ανακοίνωση του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας με θέμα ‘Αντί απάντησης’.
Προφανώς ο πανικός που έχει πιάσει το τοπικό ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσπρωτία είναι αναμενόμενος , βλέποντας την δυναμική και την απήχηση που έχει στην τοπική μας κοινωνία το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής για τις ερχόμενες Βουλευτικές εκλογές ,και την διαφαινόμενη ήττα που έρχεται .

Για ποια αποχώρηση ΑΝΕΛ μιλάνε??
Που είναι οι μισοί Βουλευτές του Καμμένου σήμερα??
Μήπως συγκροτούν την νέα Κεντροαριστερά του Τσίπρα??

Για αυτό τον λόγο ,για άλλη μια φορά αυτό που κάνει το κυβερνών κόμμα είναι να μπαίνει στην διαδικασία να ρίχνει ‘λάσπη’ στους πολιτικούς του αντίπαλους.
Είναι άλλωστε ο μόνος τρόπος που ξέρουν και τους έχει απομείνει ,για να περισώσουν ότι μπορούν ,σε μια κυβέρνηση που καθημερινά καταρρέει.

Για να βάλουμε όμως τέλος στα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ, όσον αφορά τα τοπικά και τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, ο πολιτικός μας χώρος έχει δείξει στο παρελθόν έμπρακτα την συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ και σε Νομαρχιακό αλλά και σε Δημοτικό επίπεδο στην Θεσπρωτία.
Το Κίνημα Αλλαγής ήταν κατά τις διάρκεια των συζητήσεων με τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ανοιχτό για όλα τα ενδεχόμενα δημοτικής συνεργασίας, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε τον υποψήφιο του για τον Δήμο Ηγουμενίτσας πριν το Κίνημα Αλλαγής κάνει την εσωτερική διαδικασία επικαλούμενος χρονική καθυστέρηση επτά μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησε.
Το Κίνημα Αλλαγής παραμένοντας πιστό στις Αρχές και τις Αξίες του, δεν δέχεται τελεσίγραφα απο κανέναν.
Για αυτό προχωράμε με όσους θέλουν και μπορούν.

‘Σύντροφοι’ του ΣΥΡΙΖΑ τα καλύτερα έρχονται.

Ο Γραμματέας της Ν.Ε.
Κινήματος Αλλαγής Θεσπρωτίας
Κάτσινος Μιχάλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *