Η Αρχοντούλα Γιαννακού στον συνδυασμό του Γιάννη Γόγολου

Share Button

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία ανακοινώνει:
Συνεχίζουμε δυνατά με άτομα που αγαπούν το Δήμο μας και θέληση να προσφέρουν στην επανεκκίνηση που θα κάνουμε για τον τόπο μας.
Καλωσορίζουμε στην Δημοτική μας ομάδα την κυρία Αρχοντούλα Γιαννακου και της ευχόμαστε καλή επιτυχία ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο στην Δημοτική Ενότητα Ηγουμενίτσας.

Βιογραφικό:

Η Αρχοντούλα Γιαννακού του Ηλία και της Δήμητρας είναι Δικηγόρος παρ’ Εφέταις του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσπρωτίας και ασκεί από το έτος 2014 με επαγγελματισμό και άρτια επιστημονική κατάρτιση τη μαχόμενη δικηγορία.
Είναι απόφοιτη του Τμήματος Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, της Σχολής Νομικών, Οικονομικών &Πολιτικών Επιστημών. Είναι εξειδικευμένη στο Εμπορικό και Οικονομικό Δίκαιο, καθώς έχει ολοκληρώσει το αντίστοιχο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και Διαμεσολαβήτρια εκπαιδευμένη από το Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών «Προμηθέας». Κατέχει πιστοποιητικό παιδαγωγικής κατάρτισης της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. και είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων της μη Τυπικής Εκπαίδευσης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
Στον πολιτιστικό τομέα, έχει ενεργή δράση ως εισηγήτρια- ομιλήτρια σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, έχει δε διατελέσει Γραμματέας του πολιτιστικού Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θεσπρωτίας και σήμερα, είναι Αντιπρόσωπός του στα δευτεροβάθμια όργανα (Π.Ο.Σ.Σ.). Επίσης, έχει διατελέσει εκλεγμένο μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας.
Προσωπικότητα δραστήρια που συνδυάζει τις γνώσεις και το όραμα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δήμο Ηγουμενίτσας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *