Μ. Κάτσης: “Είναι χρέος μας να μην ξεχαστούν τα σκάνδαλα”

Share Button

Για τη στήριξη του κόσμου «που άδικα σήκωσε στις πλάτες του το βάρος της κρίσης» μίλησε μεταξύ άλλων στον 105,5 Στο Κόκκινο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης, ο οποίος επισήμανε ότι αυτός ο κόσμος είναι στο κέντρο της πολιτικής τους καθώς και ότι το προσεχές διάστημα τα θετικά μέτρα και η προσπάθεια που συνεχίζεται θα βοηθήσουν τον λαό ώστε στο τέλος της τετραετίας να κάνει μια απλή σύγκριση.

Ο κ. Κάτσης στον Γιώργο Τραπεζιώτη τόνισε ότι «Και η πραγματικότητα και τα δεδομένα θα είναι συντριπτικά υπέρ της κυβέρνησης» και οι ίδιοι πολίτες θα το αντιληφθούν, καθώς και λιγότερο ΕΦΚΑ θα πληρώσουν και θα έχουν ρυθμίσει τις οφειλές τους με κούρεμα τόκων και προσαυξήσεων και θα έχουν χαμηλότερες ασφαλιστικές εισφορές και επιδοτείται η ανεργία για τις θέσεις εργασίας των νέων ανθρώπων με 50% και αυξήθηκε ο κατώτατος μισθός και καταργήθηκε ο υποκατώτατος.

Εξήγησε ότι «όλα αυτά λοιπόν η κοινωνία θα τα συνυπολογίσει, θα καταλάβει ποιοι τα φέρανε αυτά τα μέτρα, ποιος τα παίρνει πίσω κάνοντας σταδιακά βήματα με κοινωνική δικαιοσύνη αποκατάσταση των αδικιών και επούλωση των πληγών».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο πολιτικό σχέδιο της κυβέρνησης το οποίο επισήμανε νωρίτερα ο πρωθυπουργός και μίλησε για τις συνεργασίες και στις συμπράξεις με δημοκρατικούς πολίτες που δεν προέρχονται μόνο από την Αριστερά για μια κυβέρνηση με στόχο την κοινωνική προστασία.

Ο κ. Κάτσης σημείωσε μάλιστα ότι οι ευθύνες και τα ανομήματα για διασπάθιση δημόσιου χρήματος δεν καλύπτονται και δεν παραγράφονται και είναι χρέος των ανθρώπων που συσπειρώνονται γύρω από αυτό το σχέδιο «να μην ξεχαστούν αυτά τα σκάνδαλα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *