Ημέρα Μνήμης Πεσόντων Αστυνομικών στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)

Share Button

Κάθε χρόνο, το πρώτο Ψυχοσάββατο του έτους (2 Μαρτίου το 2019), οι Έλληνες αστυνομικοί τιμούν τη μνήμη των συναδέλφων τους, που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποίησε το μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών όσων Αστυνομικών θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος, στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στην Ηγουμενίτσα.

Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας και αρχιερατικός επίτροπος περιφέρειας Ηγουμενίτσας πρωτοπρεσβύτερος-θεολόγος π. Ελευθέριος Κωνσταντής ανεφέρθηκε στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για το έργο του Έλληνα Αστυνομικού και κυρίως υπενθύμισε στην ελληνική πολιτεία, το διαρκές της χρέος απέναντι στον Έλληνα Αστυνομικό. Ποιο είναι αυτό; Σεβασμός στο λειτούργημα που επιτελεί ο Αστυνομικός. Που στην πράξη σημαίνει διασφάλισή του από τους κινδύνους που τον απειλούν καθημερινά.

“Τιμή και δόξα στους Ήρωες συναδέλφους μας που έδωσαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος και έπεσαν ένεκα αυτού. ΑΘΑΝΑΤΟΙ”, ήταν το μήνυμα του προέδρου της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Θεσπρωτίας Βασίλης Νάκος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *