Γλέντησαν με την ψυχή τους οι Σαρακατσαναίοι Θεσπρωτίας (+εικόνες)

Share Button

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο το βράδυ στο κέντρο «Αμφιθέατρο» ο ετήσιος χορός του συλλόγου Σαρακατσαναίων Θεσπρωτίας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, ο πρώην Υπουργός Αντώνης Μπέζας, o αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αλκιβιάδης Λάμπρου, η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη, η περιφερειακή σύμβουλος Ηλιάνα Σπανοπούλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηγουμενίτσας Δονάτος Μαρτίνης, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας Παύλος Παπαρούνας, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ηγουμενίτσας Παναγιώτα Σούρλα, Κώστας Τσουμάνης, ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Ντάνης.

Το παρών έδωσε σχεδόν σύσσωμη η Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Γιάννη Γόγολο.

Στην παρουσίαση ήταν η δικηγόρος Αρχοντούλα Γιαννακού.

Όλοι οι επίσημοι αμέσως μόλις ολοκληρώθηκαν οι χοροί από τα χορευτικά συγκροτήματα του συλλόγου….στρώθηκαν στο χορό και έδειξαν και τις χορευτικές τους ικανότητες με εξαιρετική μάλιστα επιτυχία.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με μπόλικο χορό και τραγούδι.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα όπως τα κατέγραψε η κάμερα του ΘΠ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *