ΕΠΣ Θεσπρωτίας: Θριαμβευτική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου το Σούλι, «άλωσε» την Ηγουμενίτσα αποκλείοντας τον Θεσπρωτό

Share Button

Το τέταρτο ντέρμπι της χρονιάς βάφτηκε «καταπράσινο».
Το Σούλι με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο πανηγύρισε μια θριαμβευτική και πανάξια πρόκριση επί του Θεσπρωτού στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θεσπρωτίας όπου θα διεκδικήσει το τρόπαιο με αντίπαλο τον νικητή του ζευγαριού ΑΕ Μαυρουδίου-Δόξα Γαρδικίου.
Στον αντίποδα, ο κάτοχος του τροπαίου Θεσπρωτός έχοντας ως προίκα και παρακαταθήκη το υπέρ του 1-0 από τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στην Παραμυθιά έπαιξε με την φωτιά και κάηκε αποχαιρετώντας πρόωρα τον θεσμό.

Μετά από ένα πολύ μέτριο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε ρεσιτάλ λαθών και την μπάλα να φθάνει μετά βίας σε κάποια από τις δύο εστίας, στην επανάληψη το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά.

Στο 60ό λεπτό ο Θεσπρωτός άγγιξε το γκολ αλλά το σουτ του Πόζογλου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βλάχου.
Η Παραμυθιά στην πρώτη φορά που πλησίασε με αξιώσεις τα καρέ του Κωνσταντάκου βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μπέλλο στο 69ό να ισοφαρίζει το σκορ του πρώτου αγώνα προσδίδοντας νέο στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού.
Η απολύτως κυνική, ουσιαστική και αποτελεσματική Παραμυθιά μετουσίωσε σε γκολ και την δεύτερη ευκαιρία που δημιούργησε με «δράστη» αυτή τη φορά τον Παρχαρίδη (με την βοήθεια και του Βαγ.Κωνσταντίνου που έβαλε το πόδι του) ο οποίος στο 85ο λεπτό πέτυχε το 2-0 σηκώνοντας στο… πόδι τους φίλους της Παραμυθιάς οι οποίοι πανηγύρισαν έξαλλα την διαφαινόμενη πρόκριση.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, υπαίθριες δραστηριότητες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *