Βασικός ο Θεσπρωτός γκολκίπερ Γιάννης Μπότσαρης με την ομάδα Κ19 του Παναθηναϊκού

Share Button

Με τον Γιάννη Μπότσαρη κάτω από τα δοκάρια η Κ19 του Παναθηναϊκού πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Ενωσης. Η Ένωση, παρότι υποδέχθηκε τους πράσινους όντας οκτώ βαθμούς μπροστά τους, γνώρισε τη συντριβή με 6-0.

Ο Θεσπρωτός γκολκίπερ υπερασπίστηκε την εστία του “τριφυλλιού” και αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι κρατώντας το μηδέν.

Η… καταιγίδα του Τριφυλλιού άρχισε από το 30′ και έπειτα. Στο 34′ έκανε ο Σκεντεράι το 1-0 με κούρσα 40 μέτρων και σουτ έξω από την περιοχή.

Το 2-0 σκόραρε ο Σερπέζης στο 36′ με προβολή από κοντά, ενώ το τρίτο, το τέταρτο και το πέμπτο γκολ ήρθαν από τον Σέχου στο 40′, το 53′ και το 63′ αντίστοιχα. Αρχικά στο 40′ σούταρε έξω από την περιοχή εύστοχα. Στο 63′ εκτέλεσε όμορφα το πέναλτι που κέρδισε ο Βαγιανίδης και στο 63′ μετά από βαθιά του Σαντικάι μπήκε από τα αριστερά και πλάσαρε εύστοχα για το 5-0 πετυχαίνοντας χατ τρικ.

Το 6-0 διαμόρφωσε ο Βαγιανίδης στο 80′ από τα δεξιά μετά από πανέμορφη πάσα του Μαυρουδή και αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Παναθηναϊκός: Μπότσαρης, Βαγιανίδης, Ζωγραφάκης, Σαντικάι, Σπίνος, Σκεντεράι, Σαμαράς (77′ Παπαθανασίου), Σερπέζης, Σέχου (67′ Σούλτσε), Αθανασακόπουλος (63′ Μαυρουδής), Ζαγαρίτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *