Συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο το Σούλι, κέρδισε με 2-1 τον πρωτοπόρο Μακεδονικό και “κλείδωσε” την παραμονή

Share Button

Ενα ηρωϊκό Σούλι παίζοντας με ψυχή χιλίων λεόντων έριξε στο καναβάτσο τον πρωτοπόρο Μακεδονικό Φούφα και με την τεράστια νίκη (2-1) που πέτυχε εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία, βάζοντας παράλληλα “φωτιά” στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν απειλώντας για πρώτη φορά στο παιχνίδι αλλά το φάουλ του Τοπάλη στο 7ο λεπτό σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Βλάχου.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και στο 37ο λεπτό ο… συνήθης ύποπτος και μόνιμος σκόρερ στα τελευταία παιχνίδια Νίκος Ντόκος αξιοποίησε τη σέντρα του Μπέλλου και με κοντινό πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι “καίγονταν” για τη νίκη έδειξαν να συνέρχονται από το γκολ της Παραμυθιάς και πριν τη λήξη του ημιχρόνου έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με “δράστη” τον Τζουβάρα. Αμέσως μετά το τέρμα της ισοφάρισης, ο πορτιέρο των “πρασίνων” αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες σε ένα καίριο σημείο του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι παίκτες του Λευτέρη Βέρμπη παίζοντας ψυχωμένα και παθιασμένα “βραχυκύκλωσαν” τον Μακεδονικό που είχε μία φλύαρη και ανούσια υπεροχή. Μάλιστα οι γηπεδούχοι στις αντεπιθέσεις απείλησαν σε 1-2 περιπτώσεις με τους Τσουμάνη και Ντόκο.

Στο 73o λεπτό το Σούλι με σύμμαχο και την… θεά τύχη πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Κύργιος επιχείρησε μακρινό σουτ αιφνιδιάζοντας τον τερματοφύλακα του Μακεδονικού ο οποίος έκανε κακό υπολογισμό της μπάλας η οποία κατέληξε στο βάθος της εστίας του.

Στο διάστημα που απέμενε, οι γηπεδούχοι κράτησαν με σχετική ευκολία το προβάδισμα και πανηγύρισαν στο τέλος την μεγαλύτερη φετινή τους νίκη κλείνοντας έτσι με ιδανικό τρόπο τους αγώνες τους στο γήπεδο των 49 Μαρτύρων καθώς ήταν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *