ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Ενημερωτική εκδήλωση αφιερωμένη στην Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού

Share Button

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» και το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηγουμενίτσας σας προσκαλεί σε μία ενημερωτική εκδήλωση αφιερωμένη στην Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 στις 18.00 στο Πνευματικό Κέντρο Ηγουμενίτσας «ΠΑΝΘΕΟΝ».

Στόχος της εκδήλωσης είναι η έγκυρη ενημέρωση των γυναικών για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού καθώς και η ενεργοποίησή τους για τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Ομιλητές:

* Θέμα: «Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού» Βασίλης Τάτσης, Χειρουργός, Επιμελητής Χειρουργικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Ι.

* Θέμα: «Ανασταλτικοί παράγοντες πρόληψης» Σούλα Λίβα, Κοινωνική Λειτουργός Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ»

* Θέμα: «Προσωπική εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού» Αντιγόνη Μελετίου, Εθελόντρια Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ»

Μετά το πέρας των ομιλιών θα δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα του κοινού.

Στους συμμετέχοντες θα διανεμηθεί έντυπο ενημερωτικό υλικό πρόληψης. Facebook event https://www.facebook.com/events/331851740787525/

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ηγουμενίτσας

Αγίων Αποστόλων 43 , Τ.Κ. 46100 Ηγουμενίτσα

Τ. 2665028140 Φ. 2665026886 E. [email protected] Ι: www.igoumenitsa.gr Facebook: www.facebook.com/pg/kkIgoumenitsas

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *