Εντυπωσιακή συγκέντρωση Καχριμάνη – Ζήτησε νίκη «από την πρώτη Κυριακή»

Share Button

Σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση μελών και φίλων την Παρασκευή το βράδυ σε χώρο εκδηλώσεων ξενοδοχείου των Ιωαννίνων παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Α. Καχριμάνης. Παράλληλα, προχώρησε σε «μίνι» – απολογισμό της προηγούμενης πενταετίας, χωρίς να παραλείψει να προβεί και σε αυτοκριτική με τη φράση «έγιναν και λάθη», αλλά ωστόσο ζήτησε «καθαρή νίκη από την πρώτη Κυριακή για να συνεχίσει το έργο του».

Τον κ. Καχριμάνη προλόγισαν ο τ. Πρύτανης του Πανεπιστημίου κ. Γ. Καψάλης και ο πρώην Υπουργός και πρώην Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Σταύρος Μπένος.

«Εμείς δεν υποσχόμαστε ούτε οράματα, ούτε θεάματα, ούτε θαύματα. Από υποσχέσεις και φανταχτερά προγράμματα,  χόρτασαν, αλλά και εξαπατήθηκαν πολλές φορές οι πολίτες», ανέφερε ο κ. Καχριμάνης.

«Χαμένοι «από χέρι» είναι, υπόσχονται τα πάντα στους πάντες. Εμείς όλα αυτά τα χρόνια κινηθήκαμε με υπευθυνότητα. Μας γνωρίζετε και σας γνωρίζουμε. Δεν κοροϊδέψαμε κανέναν. Δεν παίξαμε με τις αξίες των Ηπειρωτών και του Ηπειρωτισμού.  Αυτές τις αξίες που αγνοούν πολίτες της Αθήνας, που σας κουνάνε και μας κουνάνε το «δάχτυλο»,  λέγοντάς μας «εσείς οι Ηπειρώτες»» ανέφερε σε άλλο σημείο.

Για την πλειοψηφία στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο

«Το πρόγραμμά μας για να υλοποιηθεί, χρειάζεται μια πλειοψηφία ισχυρή. Μια πλειοψηφία που θα μπορεί να παίρνει αποφάσεις στο χρόνο που πρέπει και έχουν ανάγκη οι πολίτες.

Εάν λειτουργούσαμε με τον τρόπο που υποδεικνύουν σήμερα ορισμένοι υποψήφιοι ή δεν θα παίρναμε καν αποφάσεις, ή αν τις παίρναμε, οι αποκαταστάσεις ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του προπερασμένου χειμώνα, ακόμη δεν θα είχαν γίνει.» υποστήριξε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Α. Καχριμάνης, ενώ κατέληξε ευχαριστώντας τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους και υποσχέθηκε ότι όλοι θα εργαστούν σκληρά και μεθοδικά:

«Με τη δύναμη που θα μου δώσετε στις εκλογές του Μαΐου και τα επόμενα χρόνια θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την Ήπειρο. Με τους στενούς μου συνεργάτες, τους περιφερειακούς συμβούλους, το προσωπικό της Περιφέρειας,  θα εργαστούμε σκληρά και μεθοδικά για να ανεβάσουμε την Ήπειρο ακόμη ψηλότερα.».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *