Αισιόδοξο κλίμα από Γκρίκα και Ψάκα για τη Δύναμη Ελπίδας

Share Button

Ημέρες γεμάτες από περιοδείες και αισιόδοξα μηνύματα για τη «Δύναμη Ελπίδας», τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Δήμου Σουλίου.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Γώγος, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, επισκέφτηκαν τα χωριά της Γκρίκας, της Ψάκας, του Νεοχωρίου και της Κρυσταλλοπηγής.

Σε ένα πολύ αισιόδοξο κλίμα συζητήσεων τα θέματα που κυριάρχησαν ήταν η ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα και δευτερογενούς τομέα, καθώς και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού κάτι που θα φέρει νέες προοπτικές για τον τόπο. Ακόμα ένα σημαντικό ζήτημα που συζητήθηκε υπήρξε η συντήρηση κι αποκατάσταση των δημοσίων υποδομών, όπως του οδικού δικτύου.

Τα στελέχη του συνδυασμού που πλαισιώνουν τον Νίκο Γώγο είναι απλοί πολίτες του δήμου, εργαζόμενοι κι επαγγελματίες που ασχολούνται με την πρωτογενή παραγωγή, τη μεταποίηση, το εμπόριο και άλλους τομείς της τοπικής οικονομίας κι αποτελούν«εγγύηση» για την επόμενη ημέρα, όπως ανέφεραν οι κάτοικοι των χωριών,ενώ η Δύναμη Ελπίδας ως πραγματικά ανεξάρτητος συνδυασμός μπορεί να επιτύχει νικηφόρες συνεργασίες.

Όπως δηλώνουν μέλη του συνδυασμού η θέρμη με την οποία οι κάτοικοι σε κάθε γωνιά του δήμου αντιμετωπίζουν τη Δύναμη Ελπίδας αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη τους στον συνδυασμό, αλλά και τον Νίκο Γώγο, στο πρόσωπο του οποίου βλέπουν τον δήμαρχο που στέκεται στο πλευρό του δημότη.

Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *