Aνοικτή εκδήλωση για τον Νικόλα Κάτσιο στο Γαρδίκι-Οι δεσμεύσεις του υποψήφιου Δημάρχου Σουλίου

Share Button

Ηχηρό μήνυμα νίκης έστειλε από το Γαρδίκι ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου Νικόλας Κάτσιος. Μιλώντας το πρωί της Κυριακής 19 Μαΐου 2019 σε μια μαζική συγκέντρωση πολιτών που έφτασαν από κάθε γωνιά της Δημοτικής Ενότητας Αχέροντα, ανέλυσε τις δεσμεύσεις του προγράμματος του για το Γαρδίκι, τη Γλυκή, την Αγορά, το Μανδρότοπο, την Ποταμιά, το Σκάνδαλο και τη Χόικα.

Η ανοικτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο έξω από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Γαρδικίου και χαρακτηρίστηκε από μαζικότητα και δυναμισμό, ενώ στο ακροατήριο υπήρχαν συνδημότες όλων των ηλικιών στοιχείο χαρακτηριστικό για την παράταξη νίκης του Ν. Κάτσιου.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Τόπος Αξιών» μιλώντας στους πολίτες έδωσε το έναυσμα για κλιμάκωση του αγώνα στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου και ζήτησε από τους συνδημότες να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξής του, ώστε ο δήμος Σουλίου με όχημα τη λαμπρή του ιστορία αλλά και το δυναμικό του μέλλον, να γίνει πρωταγωνιστής ανάπτυξης, κερδίζοντας ταυτόχρονα και τη μάχη της καθημερινότητας.

Ειδικά για τη Δ.Ε. Αχέροντα ο Ν. Κάτσιος δεσμεύτηκε για την εμπέδωση όρων ισόρροπης και ισότιμης ανάπτυξης και όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Από την 1η του Σεπτέμβρη, ο Αχέροντας θα πάψει να είναι ο φτωχός συγγενής στο δήμο Σουλίου. Ως νέος δήμαρχος δήμου Σουλίου θα δώσω και πάλι ρόλο στο πρώην δημαρχείο Αχέροντα.

Το δημαρχείο θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του σε όλους τους δημότες και θα γίνει και πάλι το κέντρο για τους πολίτες από τη Δ.Ε. Αχέροντα».

Παρουσιάζοντας τις δεσμεύσεις του προγράμματός του για τη Δ.Ε. Αχέροντα παρουσίασε αναλυτικά τις πτυχές ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης, που δημιουργεί  νέες προοπτικές προόδου, ευκαιρίες και δουλειές για όλους σε ένα περιβάλλον πιο παραγωγικό, πιο λειτουργικό πιο ψηφιακό, που θα βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στον κάθε συνδημότη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου στη διάρκεια της ομιλίας του φανερά συγκινημένος από την παρουσία του κόσμου ανέφερε ότι: «Η συμμετοχή σας σήμερα εδώ στο Γαρδίκι μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε, μας δείχνει το δρόμο για μια καθαρή νίκη την Κυριακή, από τον πρώτο κιόλας γύρο των δημοτικών εκλογών και μας υποχρεώνει από τις 27 Μαΐου σηκώσουμε τα μανίκια και να ξεκινήσουμε το δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης που θα βάλει τέλος στην υστέρηση που δυστυχώς εμφανίζει η Δημοτική Ενότητα του Αχέροντα».

Αναφερόμενος σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του δήμου Σουλίου υπογράμμισε ότι: «Ως παράταξη έχουμε τη βούληση, έχουμε τη γνώση, έχουμε την εμπειρία, ξέρουμε τον τρόπο και ως η επόμενη δημοτική αρχή με γνώμονα αυτές τις 100 δεσμεύσεις θα πάμε την Παραμυθιά, τον Αχέροντα και το Σούλι μπροστά!»

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση και των 41 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξής για τους οποίους ο Ν. Κάτσιος δήλωσε ότι: «Έχω δίπλα μου την καλύτερη ομάδα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων και αυτοί θα αποτελέσουν την επόμενη δημοτική αρχή».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *