“Κλείδωσε” το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσπρωτία-Τα ονόματα

Share Button

Ανακοινώνονται σήμερα τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Στόχος του Τσίπρα να προσεγγίσει ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ. Όλα τα ονόματα που έχουν «κλειδώσει» μέχρι στιγμής στη Θεσπρωτία

Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα (12.06.2019) το μεσημέρι μετά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Θεσπρωτικού Παλμού το ψηφοδέλτιο θα είναι αλλαγμένο και ανανεωμένο κατά τα 3/4 σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκλογές.

Ο νυν βουλευτής Μάριος Κάτσης θα διεκδικήσει την επανεκλογή του.

Ο γιατρός στο επάγγελμα, προερχόμενος από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Γόγολου στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές Κώστας Κοτζαπαναγιώτου θα ριχθεί όπως όλα δείχνουν στη μάχη και των βουλευτικών εκλογών.

Το παζλ των υποψηφίων συμπληρώνουν δύο γυναίκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία εκ των δύο είναι η γιατρός στο επάγγελμα και Συντονίστρια στο Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου Νίκη Κάτσιου και η δεύτερη εκτός απροόπτου η προερχόμενη από το χώρο του ΠΑΣΟΚ και πρώην υποψήφια Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Αθηνά Ιωάννου.

Οι ζυμώσεις και οι διεργασίες συνεχίζονται μέχρι την ύστατη στιγμή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις τις τελευταίες ώρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *