Μήνυμα του υποψήφιου βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας Κώστα Κοτζαπαναγιώτου

Share Button

Ανακοινώνω σήμερα την υποψηφιότητά  μου   με το ψηφοδέλτιο  του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία,  για το νομό Θεσπρωτίας  στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Δηλώνω παρών, ενώνοντας τις δυνάμεις μου με τους άλλους τρείς  (3) συνυποψηφίους και τους προοδευτικούς πολίτες του νομού Θεσπρωτίας. Προοδευτικούς πολίτες κάθε γενιάς  και  ενδεχομένως  από διαφορετικές  πολιτικές  καταγωγές ή  κομματικές διαδρομές.  Ήταν ανάγκη σήμερα  να δημιουργηθεί ένα νέο κοινωνικό ρεύμα, όπως αυτά που πρωταγωνίστησαν στις μεγάλες προοδευτικές αλλαγές στη διαδρομή της ιστορίας μας.  Ο δημοκρατικός κόσμος  και η Αριστερά αποτέλεσαν πάντοτε την κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία,  η οποία άλλαξε το πρόσωπο της σύγχρονης Ελλάδας.  Όφειλε να  ξανασυμβεί  τώρα.  Με όλες τις δυνάμεις που διαθέτουμε.

Είναι χρέος όλων των προοδευτικών πολιτών,  με ορμή, δύναμη και αποφασιστικότητα να προχωρήσουμε  μπροστά, όντας πιο σοφοί   από τον χρόνο διακυβέρνησης  της χώρας  και γνωρίζοντας καλά πλέον το πολιτικό περιβάλλον. Το άνοιγμα προς την κοινωνία ήταν αναγκαίο και έγινε πραγματικότητα.  Η  προοδευτική παράταξη έδειξε ότι  ακολουθεί  τις εξελίξεις.  Δεν αναμασά ιδέες  και μεθόδους που την κρατούν πίσω.  Η προοδευτική παράταξη είναι τολμηρή  και  πρωτοπόρος  Το αποδεικνύει για μια ακόμη φορά.  Η προοδευτική παράταξη στο νομό Θεσπρωτίας ενώθηκε και είναι εδώ    παρούσα.  Είναι αυτή που  στο κάθε δύσκολο πολιτικό  σταυροδρόμι που  συναντά, ξέρει την κατεύθυνση και το έχει αποδείξει σε πολλές εκλογικές αναμετρήσεις μέχρι σήμερα.

Σε αυτόν τον αγώνα πρέπει να αντιπαρατεθούμε σε επίπεδο προγραμμάτων και προτεραιοτήτων. Τί έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία  4 χρόνια και το τί έκαναν Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ  με την εναλλαγή τους  για 40 χρόνια  στην εξουσία. Ποιά είναι η στόχευση και οι προτεραιότητες για μας στη μεταμνημονιακή εποχή και ποιές είναι οι προθέσεις του κ. Μητσοτάκη και των εταίρων του για την επόμενη μέρα.

Σε όλη αυτή τη διαδικασία θα είμαι στην πρώτη γραμμή.  Σταθερός στις ιδέες   και τη συμπεριφορά μου, όπως με γνωρίζεται χρόνια τώρα που ασχολούμαι με την πολιτική.  Δώστε μου τη δυνατότητα με την ψήφο σας,  να μπορώ από καλύτερη θέση να αγωνιστώ για την προοπτική και το μέλλον της πατρίδας, αλλά και να υπηρετήσω τα δικά σας δίκαια αιτήματα.  Θα είμαι δίπλα σας κάθε φορά που με χρειάζεστε και διεκδικητικός όταν αυτό απαιτείται για το νομό.

Φίλες και φίλοι

Στις 7 Ιουλίου, αποφασίζουμε για το μέλλον μας !

Στις 7 Ιουλίου με τις επιλογές  μας, αποφασίζουμε για την προοπτική της Θεσπρωτίας!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *