Ανάρτηση με νόημα από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλεξ. Καχριμάνη-«Επιτέλους τέλος, δεν πάει άλλο»

Share Button

Σε μια ανάρτηση με νόημα και μάλλον πολλαπλές αναγνώσεις προχώρησε ο περιφερειάρχης Ηπείρου Α. Καχριμάνης, ο οποίος χωρίς να «μασάει» τα λόγια του θέτει με αμεσότητα ζητήματα σε σχέση με καταστάσεις και πρακτικές στον τομέα της παραγωγής γαλακτομικών προϊόντων.

«Την φέτα ΠΟΠ που δίνει ένα αντίδωρο στους παραγωγούς την εκμεταλλεύονται επιτήδειοι με παραγωγή μαϊμού φέτας από εισαγωγή πρόβειου γάλακτος στην Ελλάδα αλλά και με την παρασκευή τυριού εκτός Ελλάδας με χρήση του ελληνικού κωδικού. Επιτέλους τέλος, δεν πάει άλλο. Αναμένουμε άμεσες πρωτοβουλίες. Δεν έχει αύριο ο τόπος έτσι. Μεγάλη η ευθύνη της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης να επαναφέρει τη νομιμότητα όταν ειδικά στη Θεσσαλία είναι η κορυφή του παγόβουνου» γράφει στην ανάρτηση του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου.

Ο περιφερειάρχης στηλιτεύει τις πρακτικές αυτές και ταυτόχρονα στέλνει ευθέως το μήνυμα ότι πρέπει η πολιτεία να λάβει μέτρα. Φυσικά, η χρονική στιγμή που γίνεται η παρέμβαση, με την ανάληψη των καθηκόντων των νέων υπουργών, έχει μεγάλη σημασία. Και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός της αναφοράς στη Θεσσαλία, περιφέρεια μάλιστα καταγωγής του νέου υφυπουργού αγροτικής ανάπτυξης κ. Σκρέκα.

ΠΗΓΗ: www.epirusnews.eu

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *