Δήλωση-ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του Θεσπρωτού: “Να βάλουμε στην άκρη εμμονές, εμπάθειες και εγωϊσμούς”

Share Button

«Φίλοι του θεσπρωτικού ποδοσφαίρου,

Μετά από τη μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας μας στην ιστορία, όλοι ανυπομονούμε για την καινούργια μέρα που θα βρει τον Θεσπρωτό μας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση, τον κόσμο και όλους όσοι συνέβαλαν στην επίτευξη αυτής της μεγάλης επιτυχίας, από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο.

Ήταν μία φανταστική χρονιά κατά την οποία όλοι ανεξαιρέτως οι άνθρωποι της διοίκησης ήταν δίπλα μας και μας στάθηκαν και στα δύσκολα και στα εύκολα. Είχαμε την αμέριστη στήριξή τους καθώς βέβαια και την έμπρακτη τήρηση των υποσχέσεών τους. Η αγάπη τους προς την ομάδα είναι αδιαμφισβήτητη και ελπίζουμε να υπάρξουν και άλλοι σαν αυτούς, με τον ίδιο ζήλο και εργατικότητα, οι οποίοι να εισέλθουν στην οικογένεια του Θεσπρωτού.

Ο Θεσπρωτός είναι μία οικογένεια που μεγαλώνει με την υγιή διοίκηση, τους προπονητές μας, τους ποδοσφαιριστές του που θέλουν να διακριθούν, με τα παιδιά της Ακαδημίας που έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο και με τον κόσμο του, ο οποίος είναι δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια.

Όλοι λοιπόν, ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, πρέπει να βάλουμε ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ εμμονές, εμπάθειες, εγωϊσμούς και οποιεσδήποτε διαφορές, με μόνο κοινό γνώμoνα το καλό του ΘΕΣΠΡΩΤΟΥ ΜΑΣ. Δεν περισσεύει κανείς σε αυτή τη μεγάλη πρόκληση.

Με εκτίμηση, 
οι ποδοσφαιριστές του Θεσπρωτού 
Γκόλιας, Γώγος, Ευθυμίου, Κωνσταντάκος, Κωνσταντίνου Ε., Κωνσταντίνου Β., Μητσέλος, Μπίκας, Νόνης, Πανταζής, Πάντος, Πόζογλου, Σουλιώτης, Σταυρίδης, Τοπάλι, Φούντζουλας»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *