Συνελήφθη 42χρονη ημεδαπή για κλοπή στα Σύβοτα

Share Button

Συνελήφθη, χθες (23-08-2019) το μεσημέρι στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, μία 42χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για κλοπή.

Ειδικότερα, την (22-08-2019) πρωινές ώρες στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, άγνωστος αφαίρεσε από πορτοφόλι 54χρονης αλλοδαπής, το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ και μία τραπεζική κάρτα ανάληψης χρημάτων.

Από την αστυνομική έρευνα και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι η 42χρονη είχε διαπράξει την εν λόγω κλοπή, η οποία εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στην παραπάνω περιοχή από τους  αστυνομικούς όπου και συνελήφθη.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε, η 42χρονη με την αφαιρεθείσα τραπεζική κάρτα αρχικά επιχείρησε ανεπιτυχώς να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε ανέπαφες συναλλαγές σε καταστήματα, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό 87,82 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας ενώ η συλληφθείσα με την σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *