Ο Νίκος Τσιάπος νέος πρόεδρος του Θεσπρωτού-Κράμα παλιών και νέων η νέα διοίκηση

Share Button

Ο Νίκος Τσιάπος είναι ο νέος πρόεδρος του Θεσπρωτού αναλαμβάνοντας να τον οδηγήσει στα δύσβατα μονοπάτια της Football League για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από αρκετά νέα πρόσωπα, ενώ παραμένουν και κάποια άτομα που συνέβαλλαν στην άνοδο της ομάδας την περσινή χρονιά.

Το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Θεσπρωτός

Πρόεδρος: Τσιάπος Νικόλαος
Αντιπρόεδρος: Γιαννόπουλος Παναγιώτης
Διευθύνων σύμβουλος: Dharamraj Jiawan
Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων: Γκαμπρέλας Δημήτριος
Υπεύθυνοι marketing: Μπλέτσας Δημήτριος και Νικολάου Ιωάννης
Υπεύθυνοι ποδοσφαιρικού τμήματος: Βλάχος Παρασκευάς και Μητσέλος Αλέξανδρος
Υπεύθυνος τμημάτων υποδομής: Καρακίτσος Ηλίας

Με έντονες ιστορικές αναφορές  η ομιλία του νέου πλέον προέδρου Νίκου Τσιάπου

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο κ.Τσιάπος

Σας καλωσορίζουμε στη φετινή αθλητική χρονιά.
Στις μνήμες των παλαιοτέρων ο Θεσπρωτός έχει συνδεθεί με έντονες αναμνήσεις χαράς από επιτυχίες στα πρωταθλήματα. Ένα σωματείο δεμένο με την ιστορία της πόλης μας που ακολούθησε και πολλές φορές χάραξε την πορεία της εξέλιξής του. Στις γειτονιές και στα στέκια της πόλης ήταν πάντα το θέμα συζήτησης και έχει, αγαπητοί συμπολίτες, φίλοι και μέλη του Θεσπρωτού μας, ιδιαίτερη θέση στην καρδιά των συμπολιτών μας.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο αναλαμβάνοντας τα ηνία της ΠΑΕ Θεσπρωτός θα πορευτεί στο δρόμο που χάραξε η προηγούμενη διοίκηση και την οδήγησε στη Football League, βαδίζοντας με ήθος, εντιμότητα, αξιοπρέπεια και ανεξαρτησία και σύμφωνα με τις αρχές του συλλόγου μας στα 90 χρόνια της πορείας του.
Η παρουσία του μεγαλομέτοχου του Θεσπρωτού και η εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλει το νέο διοικητικό συμβούλιο, εγγυάται την ομαλή συνέχιση αυτής της πορείας. Η ταυτόχρονη συστράτευση των φίλων του Θεσπρωτού θα βοηθήσει να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε ακόμη μεγαλύτερους στόχους. Στη φετινή αθλητική περίοδο μέσα σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο περιβάλλον, που η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα σε όλους μας, ο Θεσπρωτός καταφέρνει να διατηρεί και να διευρύνει την παρουσία του βελτιώνοντας τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος σας περιμένουμε να εμπιστευτείτε τα παιδιά σας στους προπονητές και τις υποδομές του συλλόγου μας. Εμείς με τη σειρά μας δεσμευόμαστε ότι θα σας προσφέρουμε το καλύτερο έμψυχο δυναμικό προς αυτήν την κατεύθυνση και ζητάμε από εσάς να είστε δίπλα μας με αποκλειστικό σκοπό και στόχο να στηρίξουμε τους αθλητές.
Εύχομαι η παρουσία μας στον Θεσπρωτό να παραμείνει ως μια μοναδική εμπειρία φιλίας και αθλητικής συνεργασίας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *