Οι αστυνομικοί Θεσπρωτίας για το εφάπαξ βοήθημα 150 ευρώ για κάθε νεογέννητο παιδί αστυνομικού

Share Button

Είναι αδιαμφισβήτητα παραδεκτό ότι η οικογένεια είναι το κύτταρο του πολιτισμού μας. Είναι η βασική μονάδα πάνω στην οποία οικοδομείται η κοινωνία μας. Όσο ισχυρότερος είναι ο θεσμός της οικογένειας τόσο πιο ποιοτική, δημιουργική και γεμάτη από αξίες γίνεται η κοινωνία μας.
Δυστυχώς όμως η παρατεταμένη οικονομική κρίση που μαστίζει την πατρίδα μας την τελευταία δεκαετία είχε ως αποτέλεσμα να διαταραχθούν σε μεγάλο βαθμό οι οικογενειακοί δεσμοί επηρεάζοντας ταυτόχρονα την καθημερινή ζωή των γονέων αλλά και των παιδιών τους.
Εμείς ως Ένωση πιστεύουμε ότι όλοι μας αποτελούμε μέλη μιας μεγαλύτερης οικογένειας: της αστυνομικής οικογένειας. Όπως λοιπόν τα μέλη κάθε οικογένειας αλληλοστηρίζονται στις δύσκολες στιγμές έτσι και εμείς στεκόμαστε αλληλέγγυοι με έργα και όχι με λόγια, στις δύσκολες αλλά και στις όμορφες στιγμές της ζωής των συναδέλφων και των οικογενειών τους.
Έχοντας ήδη αναπτύξει μια σειρά από δράσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση των οικογενειών των συναδέλφων ( Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή-δώρα για τους μικρούς μας φίλους-χορήγηση σχολικών σακιδίων με όλη τη γραφική ύλη για τα «πρωτάκια»), τώρα η Ένωση πήρε μια ακόμη σημαντική απόφαση. Αποφασίστηκε από 01 Σεπτεμβρίου 2019 η έναρξη χορήγησης εφάπαξ επιδόματος γέννησης τέκνου, ως βοήθημα, στα μέλη μας ύψους εκατό πενήντα (150 €) ευρώ.
Γιατί όπου είναι η οικογένεια μας είναι και το σπίτι μας. Γιατί ακόμα και μετά από μια δύσκολη μέρα, η οικογένεια είναι το αντίδοτο που διώχνει κάθε κακό μας συναίσθημα και μας κάνει να νιώθουμε γαλήνη και ηρεμία.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
ΝΑΚΟΣ Βασίλειος ΖΗΣΗΣ Δημήτριος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *