Απέσυρε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΟΔΕ ο Παντελής Κίτσιος-Δήλωση στήριξης στον Αλκη Λάμπρου

Share Button

kitsiosΤην απόσυρση της υποψηφιότητάς του από την διεκδίκηση της προεδρίας της ΝΟΔΕ ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Παντελής Κίτσιος ο οποίος τάσσεται στο πλευρό του νυν προέδρου Αλκιβιάδη Λάμπρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Για λόγους καθαρά προσωπικούς αποφάσισα να αποσύρω την υποψηφιότητα μου για Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας. Tο παρόν συμβούλιο ανέλαβε το κόμμα σε εποχές που δεν ΕΙΧΑΜΕ εκπροσώπηση στο Κοινοβούλιο και καταφέραμε έχοντας ανοιχτές τις πόρτες στην κοινωνία να φέρουμε το κόμμα πρώτο στο νόμο και με ΔΙΑΦΟΡΑ.

Αποσύρω την υποψηφιότητα και δηλώνω ότι θα συμμετέχω ενεργά διεκδικώντας τον αγροτικό τομέα, και δηλώνω την στήριξη μου στο πρόσωπο του νυν Προέδρου Αλκιβιάδη Λάμπρου, ώστε να συνεχίσουμε το πετυχημένο ως εκ του αποτελέσματος έργου μας ως ΝΟΔΕ!!

Ο Παντελής Κίτσιος ξεκίνησε την κομματική του πορεία ως Πρόεδρος του Δήμου Σαγιάδας και κατάφερε γρήγορα να ανελιχθεί στην ιεραρχία. Ήταν υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές του 2014 με τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Καχριμάνη και για λίγους ψήφους δεν εκλέχθηκε.

Έχει πολυσχιδή κοινωνική και επαγγελματική δραστηριότητα …

Είναι υπεύθυνος αγροτικών θεμάτων και υπεύθυνος τύπου της ΝΟΔΕ.

Είναι 41 χρόνων και πατέρας 3 παιδιών.

Στις δραστηριότητες του να αναφέρουμε και την ιδιότητα του ως υπαξιωματικός της εθνοφυλακής και μαλιστα με πολλούς επαίνους αριστεία και δύο φορές παρασημοφορημένος.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *