Δήλωση Θανάση Πορφύρη για την ένσταση ενάντια στην υποψηφιότητά του: “Στις αυτοδιοικητικές του 2014 έλεγξα και επιβεβαίωσα την εγγραφή μου”…

Share Button

porfirisΑπό τα φοιτητικά μου χρόνια ήμουν ενεργό μέλος στην ΔΑΠ- ΝΔΦΚ στο ΑΤΕΙ Πατρών και στην συνέχεια στην ΟΝΝΕΔ και ΝΟΔΕ Αχαΐας.

Οταν επέστρεψα στην Θεσπρωτία γράφτηκα στην ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας.

Σαν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον ΑΛΕΚΟ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ στις αυτοδιοικητικές του 2014 έλεγξα και επιβεβαίωσα την εγγραφή μου!!!

Κατατέθηκε ένσταση ενάντια στην υποψηφιότητα μου για το ότι δεν είμαι εγγεγραμμένος πάνω από έξι μήνες στην ΝΟΔΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ.
Με θλίψη μου πληροφορήθηκα ότι δεν φαίνεται πουθενά ότι είμαι εγγεγραμμένος από την επίσημη μηχανογράφηση του κόμματος και ζητώντας τις λίστες στην τοπική ΝΟΔΕ, οι οποίες θα επιβεβαίωναν την εγγραφή μου είπαν ότι δεν υπάρχουν.

Επίσης το ίδιο είχε συμβεί και με άλλους υποψηφίους στους θεματικούς τομείς οι οποίοι ενώ ήταν εγγεγραμμένοι δεν φαίνονταν πουθενά και ας είχαν διατελέσει ακόμη και μέλη εφορευτικών επιτροπών στις εσωκομματικές, όπως και στις λίστες της ΝΟ.Σ. που λείπουν στελέχη του κόμματος όπως πρώην πρόεδροι ΝΟΔΕ, πρώην δήμαρχοι, νυν αντιδήμαρχοι, αλλά και στον Ko Παντελη Κιτσιο όταν δήλωσε ενδιαφέρον για το αξίωμα του προέδρου της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας.

Ο θεσπρωτικός λαός θέλει να έρθει και να αγκαλιάσει την παράταξη μας, φάνηκε και από την συμμετοχή, αλλά όσο υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα απομακρύνεται.

Τέλος θα ήθελα να σας ευχαριστώ όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά για την στήριξη που δείξατε στο πρόσωπό μου.Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη πιστός στις αρχές που πρεσβεύει ο πρόεδρος μας Kyriakos Mitsotakis!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *