Ενημερωτικό σεμινάριο προς τις επιχειρήσεις-μέλη του «Δικτύου Επιχειρήσεων της Πολιτιστικής Διαδρομής των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου»

Share Button
Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11.00, στην Αίθουσα «Σωτήρης Δάκαρης» του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηγουμενίτσας θα πραγματοποιηθεί ενημερωτικό σεμινάριο προς τις επιχειρήσεις – μέλη του «Δικτύου Επιχειρήσεων της Πολιτιστικής Διαδρομής των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου». Το σεμινάριο διοργανώνει η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΕ – Αναπτυξιακή ΑΕ ΟΤΑ, στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης «Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου». Οι εισηγήσεις θα επικεντρωθούν σε θέματα πολιτιστικής κληρονομιάς και τουρισμού, marketing επιχειρήσεων και ψηφιακών εργαλείων προβολής.
Η εκδήλωση θα γίνει σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας, η οποία θα συμμετάσχει με την παρουσίαση του έργου ανάδειξης της αρχαίας πόλης Γιτάνων σε οργανωμένο αρχαιολογικό χώρο και του έργου αναστήλωσης – αποκατάστασης του αρχαίου θεάτρου, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων (Γ΄ ΚΠΣ, ΕΣΠΑ 2007-2013, ΕΣΠΑ 2014-2020).
Η συνάντηση θα διοργανωθεί σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον COVID-19. Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *