Εταιρεία Λιμένος Ηγουμενίτσας: Η παντελής ωστόσο απουσία και αδιαφορία, Φορέων, Δήμου και Περιφέρειας καθιστά αδύνατη την σωτηρία του λιμένα

Share Button

Την 3η Γενική Συνέλευση Πολιτών, πραγματοποίησε η Εταιρεία Λιμένος Ηγουμενίτσας, στο πολιτιστικό κέντρο το Δήμου Ηγουμενίτσας, την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020.
Ο εκπρόσωπος της Εταιρείας Λιμένος Ηγουμενίτσας κ. Σωτήρης Γιάκης, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους, έθεσε για μιά ακόμα φορά όλους τους πολίτες, τους Φορείς και τους αιρετούς της πόλης, προ των ευθυνών τους.

Παρ’ ότι, όλοι οι Φορείς κλήθηκαν, να συμμετάσχουν δια των εκπροσώπων τους, με ατομική πρόσκληση που εστάλη στον καθένα ξεχωριστά, καθώς και σε όλους τους αιρετούς, ουδείς Φορέας και ελάχιστοι αιρετοί παρευρέθηκαν στην δράση της Ε.Λ.ΗΓ.
Με επιχειρηματολογία και προτάσεις, παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες για συμμετοχή της Ε.Λ.ΗΓ. στον διαγωνισμό, υπό την προϋπόθεση της καθολικής συμμετοχής των Πολιτών, του Δήμου, των Φορέων και της Περιφέρειας στο εγχείρημα. Η παντελής ωστόσο απουσία και αδιαφορία, Φορέων, Δήμου και Περιφέρειας και της πλειοψηφίας των αιρετών, καθιστά αδύνατη την σωτηρία του λιμένα.
Η αδιαφορία αυτή αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους που η Εταιρεία Λιμένος Ηγουμενίτσας μεταλλάσσει τον ρόλο της, από διεκδικητή σε ελεγκτή των μελλοντικών δράσεων και διαδικασιών πώλησης, καθώς και της μετέπειτα λειτουργίας του λιμένος υπό τον νέο ΟΛΗΓ, με στόχο την ίδρυση Φορέα Πολιτών «ΕΛΗΓ».
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ θέλει να ευχαριστήσει, όλους όσους παρευρέθηκαν στην 3η Γενική Συνέλευση πολιτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *