Ευχαριστήρια Επιστολή του Διευθυντή του Α΄Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας στον Θωμά Πιτούλη

Share Button

dimotikoΕυχαριστήρια επιστολή στον Αντιπεριφερειάρχη Θωμά Πιτούλη απέστειλε ο Διευθυντής του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας Γιώργιος Κύλλας, γιατί, μετά από σχετικό αίτημα του σχολείου, ανταποκρίθηκε άμεσα και κάλυψε τα έξοδα της μετάβασης των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου καθώς και των συνοδών τους εκπαιδευτικών, οι οποίοι έλαβαν μέρος στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Ρομποτικής στην Αθήνα.

Αναλυτικά ο κ.Κύλλας αναφέρει στην επιστολή: “Ως Διευθυντής του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την Περιφερειακή ενότητα Θεσπρωτίας και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Θωμά Πιτούλη, γιατί, μετά από σχετικό αίτημά μας, ανταποκρίθηκε άμεσα και κάλυψε τα έξοδα της μετάβασης των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας καθώς και των συνοδών τους εκπαιδευτικών, οι οποίοι έλαβαν μέρος στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Ρομποτικής στην Αθήνα. Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η πατρίδα μας γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να βρεθούν από τις σχολικές μας μονάδες ακόμα και τέτοια μικρά ποσά ώστε να καλυφθούν αντίστοιχα έξοδα. Θεωρούμε όμως ότι η επένδυση στη γνώση και στην εκπαίδευση είναι πολύ σημαντική υπόθεση για τη χώρα μας τη συγκεκριμένη εποχή, καθώς μακροπρόθεσμα δημιουργεί πολλαπλασιαστικά αναπτυξιακά αποτελέσματα και ανταποδίδει ποικιλοτρόπως στην κοινωνία μας τις όποιες επιχορηγήσεις προσφέρονται.
Εκ μέρους του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου μας ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά για την προσφορά αυτή και ευελπιστούμε ότι και άλλοι φορείς της περιοχής μας θα ανταποκριθούν θετικά σε ανάλογες πρωτοβουλίες του σχολείου μας”.

Ο Διευθυντής του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας

Γεώργιος Κύλλας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *