Μ. Κάτσης σε Νίκο Χαρδαλιά: Απίστευτη (ν)τροπολογία στη Βουλή – Προσλαμβάνετε 28 μετακλητούς για δημοσίους υπαλλήλους στη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας! (+βίντεο)

Share Button

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο αρμόδιος Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Χαρδαλιάς με τροπολογία της τελευταίας στιγμής σε άσχετο νομοσχέδιο που αφορούσε τις οπτικοακουστικές παραγωγές και την ψηφιακή διακυβέρνηση, προσλαμβάνει κατά παρέκκλιση όλων των κείμενων διατάξεων 28 μετακλητούς υπαλλήλους, όχι για τις ανάγκες του Υπουργικού του γραφείου, αλλά για να τους εντάξει στην δημοσιοϋπαλληλική ιεραρχία! Παρακάμπτοντας τον ΑΣΕΠ, το σύνταγμα, όλες τις κείμενες διατάξεις και στελεχώνουν Δημόσιες υπηρεσίες (όχι τα υπουργικά γραφεία που είναι πολιτικές θέσεις) με προσωρινούς μετακλητούς, ρουσφέτια για να αλώσουν όλο το κράτος!

Ο εισηγητής του νομοσχεδίου από την αξιωματική αντιπολίτευση κ. Μάριος Κάτσης απευθυνόμενος  στον κ. Χαρδαλιά έκανε λόγο για ντροπολογία, μνημείο αναξιοκρατίας και άλωσης του κράτους που προσβάλει το Κοινοβούλιο. Ενώ η Νέα Δημοκρατία ως αντιπολίτευση μιλούσε για το κόστος των μετακλητών κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ πλέον του πενταπλασιάσει! Ο Μάριος Κάτσης κατηγόρησε τον κ. Χαρδαλιά για υποκρισία όταν επικαλέστηκε την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος και της ανθρώπινης ζωής για να δικαιολογηθεί,  καθώς ούτε το πρόγραμμα για την δασοπροστασία παρέτεινε ούτε εποχικούς πυροσβέστες προσέλαβε ανά την επικράτεια.

«Σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα έχετε δει να προσλαμβάνονται 28 μετακλητοί για να στελεχώσουν μια Δημόσια υπηρεσία- όχι το υπουργικά γραφεία- με τα δικά σας μέτρα και σταθμά» αναρωτήθηκε  κλείνοντας ο τομεάρχης ψηφιακής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ.

Απίστευτη (ν)τροπολογία #Χαρδαλιά , μνημείο στην αναξιοκρατία, την αδιαφάνεια, το ρουσφέτι και την άλωση του κράτους! Θεσμοθετούν για την Πολιτική Προστασία 28(!) θέσεις μετακλητών όχι για τις ανάγκες του Υπουργού και του γραφείου του, αλλά ως υπαλλήλους στην #ΓΓ_πολιτικής_προστασίας.Παρακάμπτουν τον ΑΣΕΠ, την δημοσιοϋπαλληλική ιεραρχία και στελεχώνουν το Δημόσιο (όχι τα υπουργικά γραφεία που είναι πολιτικές θέσεις) με προσωρινούς μετακλητούς, ρουσφέτια για να αλώσουν όλο το κράτος!Ντροπή! #κυβερνηση_Μητσοτακη #ΣΥΡΙΖΑ #ΝΔ

Gepostet von Μάριος Κάτσης am Montag, 13. Juli 2020

Μάριος Κάτσης

Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Βουλευτής Θεσπρωτίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *