Ο Δήμαρχος Σουλίου Γ.Καραγιάννης στην κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας: “Να στηριχθεί η επιχειρηματικότητα”

Share Button

Με την ελπίδα το 2020 να είναι ένα έτος τομής και απαρχής της αντιστροφής του αρνητικού κλίματος της αγοράς, να τους ευχαριστήσω όλους για την σημερινή παρουσία τους στην πόλη μας και να τους ευχηθώ καλή χρονιά, αναπτυξιακή χρονιά, με θετικούς δείκτες και πάνω από όλα υγεία για να μπορούν να επιτελούν το έργο τους.

Η επιχειρηματικότητα της χώρας, τα τελευταία χρόνια δέχεται απανωτά πλήγματα ένεκα της οικονομικής κρίσης, με συνεχόμενα λουκέτα την μείωση των τζίρων, αύξηση των φορολογικών και των ασφαλιστικών εισφορών. Όλα αυτά την στιγμή που η επιχειρηματικότητα είναι η μοναδική λύση στο πρόβλημα της απασχόλησης και της αντιμετώπισης της ανεργίας. Παρόλα αυτά, ο επιχειρηματικός κόσμος της Θεσπρωτίας, έχει επιλέξει τον δύσκολο δρόμο της διατήρησης των επιχειρήσεων, χωρίς απολύσεις και κατά κανόνα χωρίς κάθετες μειώσεις μισθών.

Με την επιμονή των επιχειρηματιών,με την καθοδήγηση και την υποστήριξη του επιμελητηρίου Θεσπρωτίας και με μια σειρά δράσεων που προσφέρουν εξωστρέφεια, ο επιχειρηματικός κόσμος της Θεσπρωτίας στέκει και παλεύει ώστε ο χάρτης των επαγγελματιών του νομού, να παραμείνει ανέπαφος, ζωτικός και όσον το δυνατόν κερδοφόρος.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *