Το ΚΙΝ.ΑΛ. Θεσπρωτίας έκοψε την πίτα για το 2020 με ομιλητή τον Γραμματέα του Κόμματος Μ.Χριστουδουλάκη (+εικόνες)

Share Button

«Το Κίνημα Αλλαγής δεν ήταν, δεν είναι και δεν πρόκειται γίνει “ΚΚΕ του Κέντρου” δήλωσε από την Ηγουμενίτσα ο Μανώλης Χριστοδουλάκης στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Θεσπρωτίας παρουσία πολλών στελεχών και φίλων του κόμματος αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο κυβερνητικών συνεργασιών τόσο με τη ΝΔ, όσο και με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η πολιτική μας τοποθέτηση, παρέμβαση και παρουσία έχει πάντα ως στόχο τη διεκδίκηση και την εφαρμογή των προγραμματικών μας θέσεων, που εκπροσωπούν και εκφράζουν τις ανάγκες της κοινωνικής μας βάσης. Αυτή είναι η θέση και ο ρόλος μας στο πολιτικό μας σύστημα και επί αυτής ζητάμε τη δύναμη, ώστε η κάθε αλλαγή που συντελείται στη χώρα μας, να έχει προοδευτικό πρόσημο, τη δική μας ταυτότητα και ιδεολογικά χαρακτηριστικά. Χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς, αλλά παράλληλα και χωρίς δογματισμούς και ιδεοληψίες του παρελθόντος» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: “Αναλαμβάνουμε το ρόλο της υπεύθυνης, δυναμικής, προγραμματικής αντιπολίτευσης απέναντι στην συντηρητική ατζέντα της ΝΔ, αλλά απέναντι και στη λαϊκίστικη ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ που αποσκοπεί εκ νέου στο διχασμό και στη διάλυση της κοινωνικής συνοχής”.

Ο κ.Χριστοδουλάκης μίλησε για τους στόχους του Κινήματος για το 2020, παραθέτοντας τους πέντε άξονες που είναι τα εθνικά θέματα και η υπεράσπιση των δικαιωμάτων της χώρας, η εξειδίκευση του σχεδίου «Ελλάδα» μέσα από 37 νέους τομείς πολιτικής, τα εργασιακά, το ιδεολογικό στίγμα του κόμματος στο πλαίσιο της νέας εποχής και η πλήρης θεσμική λειτουργία του κόμματος με Όργανα που θα λειτουργούν ως ζωντανά πολιτικά κύτταρα, εν όψει και του Συνεδρίου της νεολαίας ΚΙΝΑΛ.

Κλείνοντας, ο κ. Χριστοδουλάκης ευχήθηκε να είναι το 2020 μια χρονιά με νέες μάχες που θα δώσουν όλοι μαζί και έκοψε συμβολικά την πίτα της νέας χρονιάς.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *