Το Σάββατο το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στην Ηγουμενίτσα

Share Button

cruise_igoumenitsaΤο πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2016 θα καταπλεύσει το Σάββατο το πρωί στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 5 το απόγευμα το « La belle del’Adriatique» μεταφέροντας 200 επιβάτες αναμένεται να δέσει στο Λιμάνι όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής.

Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο ήταν το δεύτερο που επρόκειτο να αφιχθεί στην Ηγουμενίτσα καθώς το προηγούμενο (το «Saga Sapphire») δεν κατέστη δυνατό να καταπλεύσει στις 22 Μαρτίου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Σταδιακά το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας καθίσταται «μαγνήτης» για τα κρουαζιερόπλοια. Η αύξηση στην προσέγγιση ξεπερνά το 100% σε σχέση με την περσινή σεζόν όπου είχαν καταπλεύσει μόλις πέντε.

Σε μια δύσκολη αντικειμενικά χρονική περίοδο λόγω των γεωπολιτικών εξελίξεων στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, αλλά και των αποδρομολογήσεων κρουαζιερόπλοιων από την Μεσόγειο προς την Ασία, την Αυστραλία και την Καραϊβική, ο Λιμένας της Ηγουμενίτσας κερδίζει τις προτιμήσεις όχι μόνο των υφιστάμενων εταιρειών διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων, αλλά το κυριότερο νέων και πολύ σημαντικών εταιρειών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *