Τοποθετήθηκαν οι πυλώνες φωτισμού στο δημοτικό στάδιο Ηγουμενίτσας

Share Button

Ξεκίνησαν την Παρασκευή το πρωί οι εργασίες που αφορούν την τοποθέτηση πυλώνων φωτισμού και την εγκατάσταση καλωδίων ηλεκτροφωτισμού στο δημοτικό στάδιο Ηγουμενίτσας.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών το γήπεδο θα αποκτήσει νέα μορφή καθώς θα καθίσταται πλέον εφικτή η χρήση του από αθλητικούς ομίλους ,δημότες και επισκέπτες απογευματινές και βραδινές ώρες.

Η προγραμματική σύμβαση είχε υπογραφεί ανάμεσα στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και στο Δήμο Ηγουμενίτσας παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, του Δημάρχου Ηγουμενίτσας Γιάννη Λώλου και του βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριου Κάτση.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο ύψους 255.000 ευρώ είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Αθλητισμού και δημοπρατήθηκε και εκτελείται υπό την επίβλεψη του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η προηγούμενη διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο Λεωνίδα Μάστορα έτρεξε όλες τις απαιτούμενες χρονοβόρες διαδικασίες και η συμβολή της ήταν καθοριστική στην επίσπευση και αποπεράτωση του έργου σε συνεργασία με τον κ.Κάτση.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *