Τζόκερ:”Το πρώτο 5+1 στην Ηγουμενίτσα”-Τι λέει ο πράκτορας που παίχθηκε το τυχερό δελτίο

Share Button

Χαρακτηρίστηκε το τζακ ποτ της καραντίνας καθώς το πρώτο τζακ ποτ έγινε στις 27 Φεβρουαρίου. Από τότε μέχρι χθες βράδυ έγιναν 37 άγονες κληρώσεις στην πρώτη κατηγορία στο Τζόκερ, όπου μάλιστα καθιερώθηκαν τρεις κληρώσεις την εβδομάδα. Στην 2137η κλήρωση του τζόκερ που έγινε την Πέμπτη 4 Ιουνίου βρέθηκαν δύο υπερτυχερά δελτία που το κάθε ένα κερδίζει από 5.767.436,93 Ευρώ. Τα δύο υπερτυχερά δελτία παίχτηκαν στη Nάξο και στην Ηγουμενίτσα.

Στην Ηγουμενίτσα παίχτηκε στο πρακτορείο του Κωνσταντίνου Βενιζέλου Χριστόγλου στη Νέα Σελεύκεια και η τυχερή στήλη προήλθε από δελτίο με τυχαία επιλογή.

«Το πρώτο 5+1 στην Ηγουμενίτσα»

Ο Κωνσταντίνος Βενιζέλος Χριστόγλου (αποκαλούσαν τον παππού του Βενιζέλο και οι γονείς του τιμής ένεκεν του έδωσαν δεύτερο όνομα) είναι πατέρας δύο παιδιών μπαίνει στον τρίτο χρόνο που έχει το πρακτορείο στην ιδιοκτησία του. Δεν είχε λίγα λεπτά που είχε ανοίξει το πρακτορείο του και αρκετοί πελάτες τον επισκέφθηκαν για να του δώσουν συγχαρητήρια: «Κάνω αρκετά χρόνια αυτή τη δουλειά. Είναι το πρώτο 5+1 που πιάνει γενικά η Ηγουμενίτσα στο τζόκερ. Βέβαια το χωριό μας έχει γίνει πλέον προάστιο της Ηγουμενίτσας και φυσικά και εδώ για πρώτη φορά δόθηκε ένα τόσο μεγάλο ποσό. Μόλις άνοιξα το κατάστημα. Ολοι μου δίνουν συγχαρητήρια γιατί από χθες το βράδυ όλοι το έγραψαν στα social media. Δεν γνωρίζω ποιος μπορεί να έχει το τυχερό δελτίο ούτε με έχει ενημερώσει κάποιος πελάτης. Ολοι εδώ είναι άνθρωποι του μεροκάματου. Είμαι χαρούμενος αλλά η μάχη για το μεροκάματο μετά από τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας θα συνεχιστεί για την επιχείρηση μας».

ΠΗΓΗ: www.ethnos.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *