Ήρθε, είδε και…. απήλθε ο Καραϊσαρλής-Σε αναζήτηση διοίκησης ο Θεσπρωτός-Το Σάββατο η Γενική Συνέλευση

Share Button

Άδοξο τέλος είχαν οι συζητήσεις των διοικούντων τον Θεσπρωτό με τον Γιάννη Καραϊσαρλή. Ο Δραμινός επιχειρηματίας και πρόεδρος του Κρόνου Αργυράδων (ομάδα της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Κέρκυρας) είχε εκφράσει ενδιαφέρον να αναλάβει τα ηνία της ιστορικής ομάδας της Ηγουμενίτσας αλλά μετά από μια μακρά περίοδο ατέρμονων και ατελέσφορων διαπραγματεύσεων απέσυρε τελικά το ενδιαφέρον του επικαλούμενος επαγγελματικούς λόγους .

Η δυσμενή αυτή εξέλιξη δημιουργεί νέα δεδομένα με το πλατανόφυλλο να βρίσκεται ξεκρέμαστο και το μέλλον του να προδιαγράφεται δυσοίωνο.

Ο νυν πρόεδρος και χρηματοδότης Κώστας Σακαρέλης μπορεί να έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στον διοικητικό θώκο, ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει προς κάθε κατεύθυνση πως δεν μπορεί να σηκώσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μόνος του το βάρος. Ο Σακαρέλης βρισκόταν όλο το προηγούμενο διάστημα σε συζητήσεις με επιχειρηματίες της περιοχής αλλά και εκτός Θεσπρωτίας προκειμένου να έχει καλυμμένα τα νώτα σου σε περίπτωση που ναυαγούσε η περίπτωση Καραϊσαρλή-όπως και τελικά έγινε-και πλέον αναμένονται οι επόμενες κινήσεις του.

Το Σάββατο (ώρα 9 μ.μ. στο Πάνθεον) θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο για το τι μέλλει γενέσθαι.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *