Αγιασμός σε σχολεία της Παραμυθιάς από τον Μητροπολίτη κ.Τίτο

Share Button

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. Τίτος τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σε σχολεία της Παραμυθιάς, παρουσία του Βουλευτή Θεσπρωτίας Κυρίου Μάριου Κάτση, της Δημάρχου Σουλίου Κυρίας Σταυρούλας Μπραΐμη-Μπότση και λοιπών τοπικών αρχών.

Στις 9.00 π.μ. τέλεσε τον Αγιασμό στο Δημοτικό Σχολείο Παραμυθιάς και ευχήθηκε σε μαθητές, δασκάλους και γονείς καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά.

Στις 10.00 π.μ. τέλεσε τον Αγιασμό στο Γυμνάσιο και στο Γενικό Λύκειο Παραμυθιάς όπου είχε και πάλι την ευκαιρία να απευθύνει προς τους μαθητές τις πατρικές του ευχές για την απαρχή της νέας σχολικής χρονιάς.

Στην συνέχεια είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους καθηγητές, άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους ευχαρίστησε για το επιτελούμενο έργο τους.

Σε όλα τα σχολεία της Μητροπολιτικής περιφέρειας μας τελέσθηκε η ακολουθία του Αγιασμού από κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

http://www.imparamythias.gr/

Ο π.Ευστάθιος Καλταπανίδης τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξη των Σχολικών Μαθημάτων, στο 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας στο Λαδοχώρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *