Αιφνίδια αλλαγή προπονητή στον Θεσπρωτό-Παρελθόν ο Δημήτρης Νόλης-Νέος τεχνικός ο παλιός γνώριμος Δημήτρης Μουρούτης

Share Button

Ραγδαίες εξελίξεις είχαμε στον Θεσπρωτό μετά την ήττα από την Πύδνα Κίτρους.

Ο Δημήτρης Μουρούτης είναι εδώ και λίγες ώρες ο νέος τεχνικός των “κιτρινόμαυρων” στη θέση του Δημήτρη Νόλη που απομακρύνθηκε αιφνιδίως μετά από τρία μόλις παιχνίδια στον πάγκο του πλατανόφυλλου με απολογισμό 1 νίκη και 2 ήττες.

Ο Μουρούτης απομακρύνθηκε από τον πάγκο του Αστέρα Παραποτάμου την Τρίτη και συμφώνησε αμέσως με τους διοικούντες τον σύλλογο της Ηγουμενίτσας επιστρέφοντας σε γνώριμα λημέρια καθώς είχε διατελέσει παλιότερα προπονητής του Θεσπρωτού.

Ο Μουρούτης μετράει 22 χρόνια καριέρας στα ελληνικά γήπεδα, ξεκινώντας την καριέρα του από τη Δόξα Βύρωνα, με την οποία αγωνίστηκε και στη Β’ Εθνική. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ΑΕ Χανίων, Ακράτητο, Θρασύβουλο, Χαϊδάρι, Άγιο Δημήτριο, Νέα Ιωνία, Αήττητο Σπάτων, ενώ από το 2009 μέχρι το 2012 φόρεσε τα χρώματα του Θεσπρωτού.

Στα μέσα της περιόδου 2012-2013 κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου στην  θέση ενός άλλου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, του Νίκου Σταύρου.

Ο Μουρούτης ρίχνεται κατευθείαν στα βαθιά καθώς θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο πολύ κρίσιμο κυριακάτικο αγώνα κόντρα στην Αμβρακία Κωστακιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *