Αιχμηρή απάντηση του προέδρου των κυνηγών Ηπείρου στους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης Ριζόπουλου

Share Button

Ο πρόεδρος του ΔΣ της Ε’ ΚΟΗ Ν. Παπαγρηγορίου εκφράζει τη βαθύτατη λύπη του για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, που υπογράφουν υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην ΠΕ Θεσπρωτίας, με συγκεκριμένη περιφερειακή παράταξη.
Δυστυχώς, στο βωμό της πρόσκαιρης εξυπηρέτησης πολιτικών και προσωπικών σκοπιμοτήτων, κάποιοι δε διστάζουν να εμπλέξουν τις κυνηγετικές οργανώσεις σε προεκλογικά παιχνίδια.
Η Ε’ ΚΟΗ ουδέποτε ασχολήθηκε με τις εκλογές και το ίδιο πρόκειται να πράξει και τώρα.
Δεν πρόκειται να μπούμε στη διαδικασία της αναλυτικής περιγραφής των γεγονότων που διαδραματίστηκαν σε δύο απόλυτα επιτυχημένες εκδηλώσεις των Κυνηγετικών Συλλόγων Ηγουμενίτσας και Φιλιατών αντίστοιχα.
Γνωρίζουν πολύ καλά τι έγινε, όσοι ήταν παρόντες και στις δύο εκδηλώσεις, όπως γνωρίζουν και ποιοι ήταν εκείνοι που εκστόμισαν απειλές σε προσωπικό επίπεδο, σε βάρος στελεχών των κυνηγετικών οργανώσεων…
Η κοινωνία μας είναι μικρή και τίποτε δε μένει κρυφό.
Αντιπαρερχόμαστε των χαρακτηρισμών και κατηγοριών για «φασιστικές» συμπεριφορές, τις οποίες και επιστρέφουμε στους εμπνευστές και συντάκτες της ανακοίνωσης.
Η κυνηγετική οικογένεια ούτε είχε, ούτε έχει ανάγκες από προστάτες και σωτήρες.
Επίσης όμως, οι ίδιοι οι κυνηγοί είναι αυτοί που προσφέρουν από το υστέρημά τους στο κράτος και ούτε χρηματοδοτούνται, ούτε συντηρούνται από αυτό, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι ευφάνταστοι συντάκτες της, που προφανώς αγνοούν και τα βασικά στον τρόπο λειτουργίας των κυνηγετικών οργανώσεων.
Ελπίζουμε, ότι δε θα χρειαστεί να επανέλθουμε.

Με εκτίμηση
Νίκος Παπαγρηγορίου
Πρόεδρος ΔΣ Ε’ ΚΟΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *