“Αλωσε” τα Σιάτιστα ο Θεσπρωτός, 3-1 τον Μακεδονικό με ανατροπή-Χτίζουν μικρό σερί οι “κιτρινόμαυροι”

Share Button

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη και πρώτη εκτός έδρας σημείωσε ο Θεσπρωτός στα Σιάτιστα κερδίζοντας τον τοπικό Μακεδονικό με σκορ 3-1 χτίζοντας έτσι ένα μικρό σερί και πλέον έφθασε στους 7 βαθμούς περιμένοντας την επόμενη αγωνιστική το τοπικό ντέρμπι με το Σούλι.

Το ξεκίνημα δεν προμήνυε την μετέπειτα εξέλιξη του αγώνα καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το….καλησπέρα με σκόρερ τον Παπαγαθονίκου στο 7ο λεπτό.

Ο Θεσπρωτός παρά τον αρχικό αιφνιδιασμό, κατάφερε να βρει άμεση απάντηση φθάνοντας στην ισοφάριση με “δράστη” τον Κωνσταντίνου στο 11ο λεπτό με κοντινή προβολή.

Η ομάδα του Δημήτρη Μουρούτη συνέχιζε να πιέζει και σε δύο περιπτώσεις άγγιξε το δεύτερο γκολ.

Στο 33ο λεπτό ο Πέντσας σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 40ό λεπτό ο Λιάνης πήρε την μπουκιά από το στόμα του Φούντζουλα ο οποίος είχε… οπλίσει και ήταν έτοιμος να σπρώξει την μπάλα στην κενή εστία.

Η λύτρωση για το πλατανόφυλλο ήρθε στο 82ο λεπτό με τον Γώγο να κάνει το 2-1 με δυνατό συρτό σουτ μέσα από την περιοχή, για να έρθει στο 87ο λεπτό ο Φούντζουλας με πλασέ από πλάγια θέση και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ: Πάντος, Μπάτσης, Μούστα, Λιάνης, Λιάπτσης, Ταφαρλής, Τσιούκρας, Παπαγαθονίκου, Σβίρος, Τσακνάκης, Σέχι.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κωνσταντάκος, Σταυρίδης, Πανταζής, Μπέρτσος, Μητσέλος, Κασαράτε, Φούντζουλας, Γώγος, Μπίκας, Πέντσας, Κωνσταντίνου Β.

Έπαιξαν ακόμη οι Κατσέλης Ι.Μ. και Γκόλιας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: sierafm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *